Warta Breaking Travel negara | wilayah Tujuan Warta Pamrentah News wong Saudi Arabia Olahraga Pariwisata Trending

Wakil Menteri Pariwisata Anyar kanggo Arab Saudi lagi mlaku-mlaku

Wakil Menteri Pariwisata Saudi
Putri Haifa binti Muhammad Al Saud
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Wakil menteri pariwisata wanita pisanan ditunjuk ing Kerajaan Arab Saudi sawise Perintah Kerajaan ditanggepi. Dheweke seneng olahraga.

"Ing terus kanggo nguatake wanita ing masyarakat Saudi, Her Royal Highness Putri Haifa binti Muhammad bin Saud bin Khalid Al abdulrahman Al Saud wis diangkat dadi Wakil Menteri Pariwisata.", tweet resmi dening Saudi Press Agency saka Juli 4 bangga ngumumake.

Ing negara ngendi saiki ana sistem perwalian lanang legal sing mbatesi wanita ing pirang-pirang cara, pengangkatan wakil menteri wanita katon minangka masalah gedhe. Masalah gedhe iki ora mung ditemokake ing Arab Saudi, nanging ing pirang-pirang negara kulon sing ngetokake keprihatinan babagan hak-hak wanita ing Kerajaan kasebut.

Wakil menteri uga putri lan anggota kulawarga Al Saud sing kuat, nanging dheweke pancen entuk dalan kanggo dadi wakil menteri liwat pengalaman, karir sadurunge, lan pendhidhikan.

Wakil menteri anyar sing duwe pendidikan Amerika lan Inggris kanthi rekor prestasi lan kawruh sing apik banget. Dheweke katon mumpuni banget kanggo posisi pamrentahan penting ing negara sing sugih ing ngendi pariwisata wis ana ing ngarep investasi lan jangkauan. Arab Saudi posisi pariwisata minangka pambuka lawang kanggo donya.

Putri iku saka kulawarga gedhe kekuwatan lan kasugihan. Bapake iku putune Khalid bin Muhammad Al Saud, putrane Muhammad bin Abdul Rahman Al Saud.

Reuni lelungan global World Travel Market London bali! Lan sampeyan diundang. Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo nyambung karo profesional industri liyane, jaringan peer-to-peer, sinau wawasan sing penting lan entuk sukses bisnis mung 3 dina! Register kanggo ngamanake panggonan sampeyan dina iki! bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

House of Saud minangka kulawarga kraton sing ngatur ing Arab Saudi. Iki dumadi saka keturunan Muhammad bin Saud, pangadeg Emirat Diriyah, sing dikenal minangka negara Saudi Pertama, lan sedulur-sedulure.

Abdul Rahman bin Saud Al Saud dadi presiden suwé klub bal-balan Al Nasr. Klub Bal-balan Al-Nassr ya iku klub bal-balan Arab Saudi sing berbasis ing Riyadh. 

Ing taun 2020, total kekayaan kulawarga kraton wis dikira kira-kira $ 100 Milyar, sing ndadekake dheweke dadi kulawarga kraton paling sugih ing antarane kabeh raja, uga salah sawijining kulawarga paling sugih ing donya.

American educated, ing 2008 Putri nampa gelar sarjana ing administrasi bisnis saka Universitas New Haven, Connecticut. Slogan Universitas yaiku:

"Sukses diwiwiti ing kene"

Putri uga entuk gelar master ing administrasi lan manajemen bisnis saka London Business School, Universitas London, ing taun 2017.

Sasampunipun lulus, Haifa binti Muhammad wiwit kerja ing HSBC, Inggris, minangka analis penjualan ekuitas.

Dheweke gabung karo kementerian pendidikan tinggi Saudi ing 2012 ing ngendi dheweke dadi konsultan senior. Antarane 2017 lan 2019, dheweke dadi direktur pangurus ing Otoritas Olahraga Umum, sing saiki dadi Kementrian Olahraga.

Ing Juli 2018 dheweke diangkat dadi sekretaris jenderal Formula E Holdings. Formula E Holdings Limited, (FEH) minangka pamilik, promotor, lan akting perusahaan induk Kejuaraan Formula E ABB FIA. Didegake ing 2012 dening Alejandro Agag, kanthi pendanaan saka pengusaha Enrique Bañuelos, kanggo ngrampungake tender FIA kanggo nggawe seri balap internasional kabeh-listrik, FEH wis ngawasi kabeh limang edisi Kejuaraan Formula E saka pangkalan sing kadhaptar ing Hong Kong lan London.

The Diriyah ePrix isa balapan siji-seater, juara Formula E powered listrik, dianakaké ing Diriyah, Arab Saudi. Iki pisanan dianakaké minangka bagéan saka musim 2018-19 lan minangka balapan Formula E pisanan sing dianakaké ing Timur Tengah. Diriyah ePrix kapindho dianakake tanggal 22 lan 23 November 2019.

Olahraga lan pariwisata disambungake, lan Wakil Menteri Pariwisata Saudi sing nembe diangkat jelas ngerti babagan iki - lan dheweke kudu seneng karo hubungan iki.

Ing Januari 2020, Putri Haifa binti Mohammed Al-Saud diangkat dadi anggota dewan direksi. General Authority of Civil Aviation (GACA) minangka wakil saka Komisi Pariwisata lan Warisan Nasional Saudi (SCTH). Agensi iki bubar diowahi dadi Otoritas Pariwisata Saudi.

Gloria Guevara, mantan mentri Pariwisata kanggo Meksiko, lan saiki penasehat senior ing Menteri Pariwisata Ahmed bin Aqil al-Khateeb, muji janjian kasebut kanthi matur: "Mlaku-mlaku ing Dhiskusi", sing tegese:

Mbangun Budaya kanggo Sukses!

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...