Wakil PM Bahamas Bakal Ngomong ing NYC ing Minggu Karibia

Bahamas Cooper
Wakil Perdana Menteri, I. Chester Cooper, Menteri Pariwisata, Investasi lan Penerbangan, Bahamas - gambar duweni saka Kementerian Pariwisata Bahama
ditulis dening Linda Hohnholz

Pemrograman suwene seminggu bali kanggo ngrameke budaya Karibia lan promosi pariwisata menyang wilayah kasebut ing antarane pamirsa pasar utama.

Kamentrian Pariwisata, Investasi & Penerbangan Bahamas (BMOTIA) seneng ngumumake partisipasi minangka Sponsor Platinum ing Minggu Karibia sing bakal teka, sing dianakake dening Organisasi Pariwisata Karibia (CTO), ing New York City wiwit tanggal 16-21 Juni 2024. Acara taunan iki nglumpukake pimpinan pariwisata lan para pemangku kepentingan saka saindenging Karibia kanggo ngrembug tren, tantangan lan kesempatan paling anyar ing industri pariwisata wilayah kasebut.

Ing tema "Connecting the Globe, Celebrating Diversity," Caribbean Week 2024 bakal nampilake jajaran acara lan rapat bisnis sing dinamis, fokus ing masalah kritis sing mbentuk evolusi lan pertumbuhan pariwisata Karibia. Diskusi kasebut bakal menehi kesempatan kanggo dialog sing kuat lan strategis babagan topik kayata pariwisata lestari, strategi pemasaran lan peran teknologi ing industri.

Minangka sponsor utama platinum acara kasebut, Kementerian Pariwisata, Investasi & Penerbangan Bahama bakal nampilake atraksi lan pengalaman unik sing ditawakake pulo kasebut. Delegasi Bahamas bakal melu ing Pasar Media Karibia sing populer, Penghargaan Media Karibia, lan liya-liyane. Kajaba iku, I. Chester Cooper, Wakil Perdana Menteri Bahamas lan Menteri Pariwisata, Investasi & Penerbangan, bakal dadi pembicara tamu ing Forum Airlift Karibia tanggal 19 Juni.

"Aku ngarep-arep nuduhake wawasan babagan sukses kita ing airlift karo CTO."

I. Chester Cooper, Wakil Perdhana Mentri Bahamas lan Menteri Pariwisata, Investasi & Penerbangan, nambahake, "Acara taunan iki minangka platform sing apik kanggo nuduhake strategi, nguatake hubungan lan nyegerake citra Karibia sing luwih gedhe minangka tujuan lelungan. kabeh jinis.”

"Kita percaya karo kekuwatan persatuan lan kolaborasi ing wilayah Karibia. Kanthi teka bebarengan ing rapat penting para pamimpin pariwisata iki, tujuane yaiku kanggo melu diskusi sing wicaksana sing mbentuk masa depan lanskap pariwisata kita, "ujare Latia Duncombe, Direktur Jenderal, Kementerian Pariwisata, Investasi & Penerbangan Bahama. "Minangka sponsor judhul Platinum, Bahamas mimpin upaya kanggo nyurung pertumbuhan regional, ngrayakake kekuwatan lan keragaman pulo kita. Budaya, warisan, lan penawaran sing lestari nuduhake semangat Karibia sing unik lan sregep, nguatake posisi kita minangka tujuan global utama. ujare Latia Duncombe, Direktur Jenderal, Kementerian Pariwisata, Investasi & Penerbangan Bahama. “

Kanggo ndeleng acara Minggu Karibia 2024, waca kene.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Kementerian Pariwisata, Investasi & Penerbangan Bahama, bukak https://www.bahamas.com/.

Babagan Bahama

Bahama duwe luwih saka 700 pulo lan pulo, uga 16 tujuan pulo sing unik. Dumunung mung 50 mil saka pesisir Florida, nawakake cara sing cepet lan gampang kanggo para lelungan supaya bisa lolos saben dinane. Negara pulo kasebut uga duwe pancing kelas donya, nyilem, prahu lan ewonan mil saka pesisir paling spektakuler ing bumi kanggo kulawarga, pasangan lan petualang kanggo njelajah. Waca apa Iku luwih apik ing Bahama ing www.bahamas.com on FacebookYouTube or Instagram.

About penulis

Linda Hohnholz

Editor ing pangareping kanggo eTurboNews adhedhasar ing eTN HQ.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...