Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Health News wong Mbangun maneh Keslametan Pariwisata News Wire Plancongan Trending USA

Fauci: Watesan COVID-19 bakal santai ing AS

Fauci: Watesan COVID-19 bakal santai ing AS
Fauci: Watesan COVID-19 bakal santai ing AS
ditulis dening Harry Johnson

Bebarengan karo prédhiksi delegasi kekuwatan COVID-19 menyang panguwasa negara lan lokal, Dr. Fauci uga ujar "uga bakal luwih akeh wong sing nggawe keputusan dhewe babagan cara ngatasi virus kasebut.

Ing wawancara paling anyar, Dr. Anthony Fauci, Penasihat Kedokteran Kepala Gedung Putih, sing asring dikritik amarga flip-flopping ing aturan COVID-19, janji manawa kurva koronavirus ing saindenging negoro bakal gampang "enggal" lan amarga Amerika Serikat. metu saka "fase lengkap" pandemi.

"Nalika kita metu saka fase pandemik Covid-19, sing mesthi bakal ditindakake, keputusan kasebut bakal ditindakake ing tingkat lokal tinimbang diputusake utawa ditugasake kanthi pusat," ujare Dr. Fauci.

Dr. Fauci nambahake manawa dheweke ngarep-arep larangan bakal "enggal dadi kedadeyan kepungkur," lan spekulasi manawa wong butuh dosis vaksin COVID-19 "mung saben patang utawa limang taun."

Pernyataan paling anyar saka Penasihat Medis Kepala Gedung Putih teka ing tengah-tengah pamrentahan babagan syarat konten koronavirus, kayata masking lan vaksinasi.

Bebarengan karo prédhiksi delegasi kekuwatan COVID-19 menyang panguwasa negara lan lokal, Dr. Fauci uga ujar "uga bakal luwih akeh wong sing nggawe keputusan dhewe babagan cara ngatasi virus kasebut." 

Kasus saben dina COVID-19 wis mudhun ing AS wiwit lonjakan pertengahan musim dingin sing mecah rekor, sanajan ana infeksi infeksi, pamrentahan Biden wiwit mbatalake kabijakan COVID-19 garis keras.

Minangka kasus menek ing pungkasan Desember, ing Pusat Kontrol lan Pencegahan Penyakit AS (CDC) nyepetake wektu karantina sing disaranake saka 10 dina dadi lima kanggo sing ora duwe gejala. Saka ing kana, agensi kasebut nyritakake manawa tiwas saka COVID-19 mung wis overstated lan nerbitake laporan sing nyatakake yen topeng kain minangka tutup rai sing paling ora efektif nglawan virus kasebut.

Mahkamah Agung AS ing Januari uga nyerang Presiden BidenAmanat vaksin kanggo perusahaan swasta nanging ngidini mandat kanggo para pekerja kesehatan tetep ana.

Ramalan Fauci manawa penegakan bakal dadi masalah kanggo panguwasa lokal Presiden BidenPranyatan ing Desember yen "ora ana solusi federal" kanggo pandemi COVID-19. 

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...