Award Winning Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Industri Hospitality Jordan Rapat (MICE) News Pariwisata News Wire Plancongan

World Travel Awards Timur Tengah disetel kanggo mbukak

gambar duweni saka World Travel Awards
ditulis dening Linda S. Hohnholz

"Kita diajeni dadi tuan rumah World Travel Awards Middle East Gala Ceremony 2022 ing The Ritz-Carlton, Amman, kanggo upacara pertama kita ing Yordania."

"Kita diajeni dadi tuan rumah Upacara Gala Timur Tengah 2022 ing The Ritz-Carlton, Amman, kanggo apa sing bakal menehi tandha upacara pertama kita ing Yordania, negara sing diberkahi karo Situs Warisan Donya, kutha sing ramah, lan lanskap gurun sing inspirasi," ujare Pendhiri. saka Penghargaan Perjalanan Dunia (WTA), Graham Cooke.

Acara karpet abang iki bakal dianakake ing The Ritz-Carlton, Amman, ing ibukutha, lan bakal nampani tokoh utama industri perjalanan lan pembuat keputusan saka saindenging wilayah ing tanggal 18 September 2022.

Sanajan dudu penghargaan Timur Tengah sing pertama, iki bakal dadi sepisanan Upacara Gala Timur Tengah bakal dianakake ing Yordania.

Cooke nambahake: "WTA wis njaga jabatane minangka pimpinan industri sajrone 29 taun kepungkur, kanthi konsisten mbuktekake nilai kasebut minangka patokan global kanggo ngerteni keunggulan ing lelungan lan pariwisata. Aku ngarep-arep bisa gabung karo tokoh industri perjalanan paling senior saka Timur Tengah babagan apa sing dijanjekake dadi sore sing apik banget, ngakoni organisasi kasebut sing mimpin pemulihan industri kita.

Ritz-Carlton, Amman minangka tambahan anyar sing apik banget kanggo garis langit kutha sing terus berkembang, nambah bar keramahan mewah. ing Yordania. Dumunung ing Lingkaran kaping 5 sing adiluhung, hotel iki nyedhiyakake tujuan unik kanggo lelungan luang lan bisnis, uga minangka gapura sing trep kanggo njelajah situs bersejarah Yordania ing Petra, Wadi Rum lan Segara Mati.

Reuni lelungan global World Travel Market London bali! Lan sampeyan diundang. Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo nyambung karo profesional industri liyane, jaringan peer-to-peer, sinau wawasan sing penting lan entuk sukses bisnis mung 3 dina! Register kanggo ngamanake panggonan sampeyan dina iki! bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Manajer Umum The Ritz-Carlton, Amman, Tareq Derbas, ngandika, "Kita seneng nampani para rawuh ing World Travel Awards taun iki, tonggak sejarah ora mung kanggo hotel kita - sing resmi dibukak ing Mei - nanging kanggo Jordan minangka kabèh. Seneng banget kanggo nampa sawetara pimpinan industri perjalanan sing paling penting ing donya, lan kita ngarep-arep nuduhake tingkat keramahan lan perawatan sing dadi ciri khas merek Ritz-Carlton lan minangka refleksi sejati saka Kerajaan lan rakyate. .”

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...