Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Warta Pamrentah Industri Hospitality Jordan Rapat (MICE) News Pariwisata News Wire Plancongan

Yordania bakal dadi tuan rumah edisi 1 Kumpul Dhiskusi Kutha ing Oktober sabanjuré

gambar duweni saka Jordan Tourism Board
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Luwih saka 500 influencer lan profesional media ketemu kanggo ngrembug babagan perkembangan anyar ing industri marketing influencer

The Badan Pariwisata Yordania (JTB) ngumumake kemitraan strategis karo OMNES Media kanggo dadi tuan rumah Arab Influencers Gathering, 'City Talk', Oktober ngarep ing Pusat Konvensi King Hussein Bin Talal ing Laut Mati, Yordania.

Pengumuman kasebut ditindakake sajrone rapat sing ditindakake JTB karo OMNES Media ing markas JTB ing ibukutha, Amman, nalika perjanjian kemitraan strategis ditandatangani dening Dr Abdul Razzaq Arabiyat, Direktur Jenderal JTB, lan Pak Fahed Aldeeb, CEO. saka OMNES Media.

Dijadwalake bakal dianakake wiwit tanggal 2-5 Oktober 2022, City Talk bakal nglumpukake luwih saka 500 influencer media sosial lan spesialis ing industri marketing influencer saka macem-macem negara Arab kanggo mriksa lan ngrembug babagan perkembangan industri sing paling anyar lan paling penting. Iki nduweni 6 diskusi panel lan 6 lokakarya, saliyane kanggo rapat-rapat saben dinane karo tokoh-tokoh Arab sing paling berpengaruh kanggo nggawe rekomendasi lan solusi kanggo akeh masalah sing dibahas.

Pangumpulan kasebut uga bakal ngatur tur lapangan menyang sawetara fasilitas lan tujuan wisata ing Kerajaan Hashemite Yordania, sajrone JTB bakal menehi cahya babagan warisan sejarah, alam lan budaya saka tujuan kasebut, sing bakal nyedhiyakake materi sing sugih kanggo para peserta. influencer.

Ngomentari perjanjian kasebut, Dr Abdul Razzaq Arabiyat ngandika:

"Kita diajeni dadi tuan rumah City Talk ing Laut Mati, salah sawijining tujuan wisata sing paling penting ing tingkat lokal lan internasional."

“Nganakake acara bergengsi iki selaras karo strategi JTB kanggo ndhukung konferensi lan pameran pariwisata kanthi nganakake acara regional lan global sing paling misuwur lan nggunakake acara kasebut kanggo promosi Yordania lan tujuan wisata sing unik.

Rapat kasebut bakal nyedhiyakake konten sing sugih kanthi informasi lan pengalaman sing ana hubungane karo industri pemasaran influencer liwat makalah kerja, presentasi lan diskusi panel sing bakal diwenehake dening pamicara, peserta pameran lan peserta babagan akeh topik sing gegandhengan. "Acara iki minangka kesempatan kanggo kerja sama lan ijol-ijolan pengalaman ing antarane macem-macem kelompok peserta saka njero lan njaba Yordania," tambah Arabiyat.

Kanggo bagean kasebut, Fahed Aldeeb ujar: "We are pleased kanggo miwiti edition 1st City Talk, Arab Influencers Gathering, saka Yordania, kanthi kerjasama karo JTB, lan kita ngarep-arep kanggo promosi Yordania minangka tujuan kanggo kabeh pengaruh sosial lan spesialis lan sing kasengsem ing industri marketing influencer ing tingkat Arab.

CEO OMNES Media, penyelenggara rapat kasebut, nambahake: "City Talk dadi platform khusus kanggo pengaruh Arab saka kabeh level lan spesialisasi. Bakal diwenehi konten Arab, lan bakal ngatasi akeh topik penting, saliyane nyoroti perkembangan paling anyar lan tantangan paling penting ing industri iki saka sudut pandang influencer, merek lan agensi.

Dhiskusi Kutha dijadwalake bakal dianakake saben taun ing kutha Arab sing beda saben taun kanthi tujuan kanggo kenal karo perkembangan paling anyar ing industri marketing influencer lan mbukak prospek kerjasama antarane macem-macem pihak, uga promosi negara tuan rumah liwat pengaruh pengaruh saka macem-macem negara ing donya Arab. Acara kasebut bakal disiarake kanthi gratis liwat platform digital forum lan jaringan media sosial.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

Share to...