News

Karibia gabung karo kampanye Airbnb Live and Work Anywhere



"Pemulihan pariwisata Karibia sing terus-terusan didorong dening inovasi lan kekarepan kanggo ngrebut kesempatan, kayata mundhake nomad digital lan pangembangan program long stay kanggo macem-macem pengalaman pengunjung ing wilayah kasebut. CTO seneng yen Airbnb wis ngidentifikasi Karibia minangka salah sawijining sing kudu ditonjolake ing program Live and Work Anywhere global, lan kanthi nindakake iki, ndhukung sukses terus wilayah kasebut ".- Faye Gill, Direktur CTO, Layanan Keanggotaan 

"Airbnb bangga bisa kerja bareng maneh karo CTO supaya bisa terus promosi macem-macem tujuan ing Karibia supaya wong bisa kerja lan lelungan. Kampanye iki minangka upaya gabungan anyar sing bakal terus mbantu promosi wilayah sing apik banget ". - Manajer Kebijakan Airbnb kanggo Amerika Tengah lan Karibia Carlos Muñoz 

Kemitraan iki minangka salah sawijining inisiatif ing program CTO sing terus-terusan kanggo mbantu para anggotane mbangun maneh pariwisata lan madhangi program nomad digital ing tujuane.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar