Dewan Pariwisata Afrika Airlines Asosiasi aviation Warta Breaking Travel negara | wilayah Tujuan Ethiopia Warta Pamrentah Investment News Mbangun maneh transportasi News Wire Plancongan Trending WTN

Afrika merek anyar: World Tourism Network VP Dr. Walter Mzembi alamat ing Forum Bisnis Afrika PBB

Dr. Walter Mzembi, Ketua World Tourism Network Afrika wingi ngomongake Forum Bisnis Afrika PBB tingkat tinggi.

Panel tingkat dhuwur Forum Bisnis Afrika karo rong kepala negara sing melu ngrembug babagan investasi ing Infrastruktur transportasi multimodal kanggo ngoptimalake keuntungan saka Area Perdagangan Bebas Kontinental Afrika. Fokus ing Transportasi Udara lan Pariwisata "

Dr. Walter Mzembi, mantan urusan luar negeri, lan menteri pariwisata lan perhotelan kanggo Zimbabwe World Tourism Network. WTN minangka organisasi basis AS sing diluncurake ing 2020 kanthi anggota ing 128 negara. Ing World Tourism Network wis nggampangake mbangun maneh.lancaran diskusi babagan dampak COVID-19 ing sektor lelungan lan pariwisata. Dr. Mzembi minangka salah sawijining wakil presiden organisasi lan ketua Bab Afrika.

Mzembi rampung ing Addis Ababa sing dadi tuan rumah Forum Bisnis Afrika:

Pambuka

Ing taun 1950 kedatangan internasional global mung mung 2 yuta wong sing lelungan, wiwit iku ing mburi revolusi penerbangan, pasar global wis berkembang kanthi eksponensial paling ora nganti 2019 sadurunge Pandemi Covid 19 dadi 1.47 milyar kedatangan!

 Aku durung weruh sektor apa wae sing bisa nantang pertumbuhan bullish iki kanthi lelungan lan pariwisata.

Mula, ora kaget yen sanajan ana kemunduran sementara Pandemi, lelungan, lan pariwisata isih dirating dening Laporan WESP 2022 PBB (Prospek Situasi Ekonomi Dunia) minangka Ekspor paling gedhe nomer telu lan Sektor penting sawise bahan bakar lan bahan kimia, stimulan utama. pemulihan ekonomi global.

Pitakonan gedhe yaiku, apa ana ing dashboard perencanaan ekonomi nasional Afrika lan Komunitas Ekonomi Daerah apamaneh Uni Afrika ing babagan prioritas minangka stimulator pemulihan ekonomi nganti tekan pasar sumber lan REC dhewe kayata Uni Eropa?

Yen ya, kenapa bagean Afrika saka kedatangan global lan penghasilan ditindhes ing ngisor 5% nganti saiki? Dadi, 55 Negara Afrika mung mbantah pamisah 5% saka industri iki sing penghasilan ekspor langsung $ 1.8 triliun ing taun 2019 lan cedhak karo 10% GDP global?

  • Kepiye lan sapa sing ngukur kinerja sektor iki lan nganti sepira?
  • Sepira akurat statistik Afrika kita sing asring interpolasi lan perkiraan kinerja sejarah?

Ana paribasan sing mangkene: "Yen sampeyan ora bisa ngukur, sampeyan ora bisa ngerti".

Dadi sanajan aku mikir resep-resep kabijakan kanggo sektor penting iki, aku nggawa masalah Akuntansi Satelit Pariwisata Nasional minangka area prioritas kanggo dipikirake dening Pemerintah lan bebarengan karo kabeh babagan definisi.

Apa sektor iki isih dimangerteni lan jero definisi kemewahan minangka produk sing bisa dikonsumsi kanggo wong sugih lan elit masyarakat kita, lelungan internasional lan selebriti utawa apa kita ngupaya nggawe Hak Asasi Manungsa sing konsisten karo komitmen kita ing papan liya ing Travel minangka Hak Asasi Manungsa. ?

  • Apa kita pancene ndeleng minangka fasilitator lan akselerator saka AfCTA lan woh gantung paling murah ing amanat anyar?
  • Yen kita nindakake, ing ngendi blok bangunan ing tingkat regional Travel and Tourism sing kudu jangkar lan selaras karo misi AfCTA?
  • Pengalaman lelungan lan pariwisata sing kita tuju kanggo nggampangake lan ngaktifake ing wiwitan?
  • Apa pariwisata internasional sing jelas ora dilebokake utawa pariwisata domestik lan investor Afrika sing ora katon?
  • Kepiye carane mbedakake contone masalah eri babagan migrasi intra Afrika saka pariwisata regional utawa pariwisata blanja saka perdagangan lintas wates lan hustling?
  • Apa kabijakan migrasi kita ing tingkat nasional ngomongake kabijakan pariwisata? Apa bedane pengunjung lan turis?
  • Apa kita nganakake survey Exit Pengunjung sing komprehensif ing bawana lan ekonomi nasional kita kanggo mbantu kita ngrumusake kabijakan responsif kanggo lelungan lan pariwisata lan migrasi dhewe minangka unsur utama sing bakal maju saka AfCTA lan petugas kanggo ngrancang sistem transportasi multimodal sing nggampangake loro ?

Sadurunge usulan-usulan kabijakan, pitakonan sing paling penting yaiku babagan kabutuhan Negara-negara Afrika kanggo saben tuan rumah Maskapai Penerbangan Nasional sanajan ekonomi sing ditindakake ora jelas, ditindakake kanthi biaya gedhe lan pendarahan kanggo ficus lan salah urus reged, disengaja lan ora disengaja. 

  • Kenapa logika konsolidasi Maskapai bisa lolos saka integrasi Regional?
  • Logika domestikasi perjalanan udara lan integrasi ing tingkat regional, kenapa iki ora ditindakake?
  • Model kaya Central Africa Airlines nalika Federasi Rhodesia lan Nyasaland ing 50s lan 60s? 

Aku mangsuli sedhela karo sawetara usulan kabijakan sing ora anyar nanging mbutuhake emphasis lan amplifikasi.

Fokus maneh ing tapel wates Pengembangan Pariwisata Afrika

  • Patokan Pariwisata Tionghoa ing 2019 menyang kabeh Benua Afrika perlu kanggo nduduhake kekuwatan pariwisata domestik lan lelungan lan ngrancang.
  • Ana 155 yuta turis metu saka China menyang tujuan liyane, 145 yuta rawuh sing ngasilake $131billion ing kuitansi ing nalisir ana kira-kira 6 milyar trip / rawuh domestik ngasilake $824 milyar ing revenue.
  • Perbandhingan sing luwih entheng dening Afrika sing beda karo sing kasebut ing ndhuwur yaiku kinerja 2018 saka 67 yuta kedatangan sing ngasilake pendapatan $ 194.2 milyar sing nuduhake 8.5% saka PDB lan kontribusi 56% dening pariwisata domestik dibandhingake karo 44% saka lalu lintas internasional, 71% pariwisata luang. lan mung 29% ascribed kanggo pariwisata bisnis.
  • Sanajan dandan sing akeh katon amarga kabijakan bisnis sing luwih ramah lan inisiatif MICE utamane dening Rwanda, Afrika Kidul, Kenya lan Ethiopia.
  • Iki nguatake kabutuhan kanggo nambah pariwisata domestik lan regional amarga luwih lestari nalika ngadhepi tumindak sepihak dening Negara-negara Bangsa nalika nglawan pandemik Covid-19 lan ngetrapake sanksi perjalanan lan menehi saran marang saben liyane.
  • Ateges, Afrika durung nindakake kanthi apik lan statistik nuduhake manawa kanggo pulih, lelungan domestik lan antar wilayah kudu difasilitasi lan diaktifake liwat intervensi pemerintah lan resep kabijakan sing luwih kuat.
  • Lelungan lan pariwisata domestik nalika taun 2019 udakara 55% ing Afrika, luwih sithik dibandhingake karo Eropa (83%), Asia lan Pasifik (74%) lan Amerika Utara (83%).
  • Angka 2021 pungkasan nuduhake manawa Pariwisata Afrika wis mudhun nganti 21% saka kinerja puncak lan kanthi mangkono njaluk kepemimpinan lan kreatifitas pariwisata sing luwih tegas kanggo mbalek maneh.
  • Destinasi ngrancang kabijakan lan ngetrapake peraturan sing njaga regane ing negarane liwat pajak departure punitive lan malah nggunakake peraturan Covid-19 nglawan lelungan metu sing wis suwe dianggep bocor yen pengeluaran metu luwih gedhe tinimbang pengeluaran lan kedatangan mlebu.
    Mulane, analisis kalebu apa negara duwe nett imbangan travel positif utawa negatif.
  • Kritik utama yaiku nggunakake lelungan lan pariwisata domestik, intracontinental lan antar-regional ing mburi kampanye Kunjungan Nasional sing agresif lan Afrika Kudu Ngunjungi Afrika!

Resep institusional lan Kebijakan kunci kanggo nggayuh iki bakal kalebu inter alia

  1. Brand Afrika
  2. Afrika duwe 55 negara lan 55 merek unik nanging dianggep minangka negara lan tujuan sing cedhak.
  3. Nalika salah sawijining merek ora nindakake, nyebabake karusakan tambahan kanggo kabeh merek kontinental.
Forum Bisnis Afrika PBB, Addis Ababa 2022
  • Proyeksi Afrika liwat merek negara 55 ora duwe koordinasi komprehensif, kemasan, komunikasi lan posisi strategis ing tingkat kontinental supaya bisa kompetitif.
  • Proses Brand Afrika kudu Dipimpin Pemerintah (saka tingkat negara, Tingkat Sub-Regional), Didorong Sektor Swasta lan Berorientasi Komunitas. Proyek Afrika Merek kudu ditugasake ing tingkat AU minangka masalah sing penting
  • Kelembagaan Kebijakan Pariwisata
  • Konfigurasi institusi sub-regional minangka kunci lan ing babagan iki, para birokrat lan politisi kudu nginterogasi efektifitas mbangun maneh lan ngedegake Institusi Regional Pariwisata kayata RETOSA (Organisasi Pariwisata Daerah Afrika Kidul) sing biyen, nanging saiki ora aktif ing wilayah SADC. lan Organisasi Pariwisata Afrika Timur.
  • Ing tingkat kontinental, Proyek Afrika Merek mbutuhake pelembagaan.
  • Cetha, Pariwisata, kaya sektor ekonomi liyane kayata Perdagangan lan Perdagangan, Pertanian lan Pertambangan, penting nganti mbutuhake kehadiran institusi sing mandiri ing AU kanggo mbangun solidaritas kontinental, nyatakake tantangan umum lan ngatasi tantangan kanggo njamin daya saing sektor ing tingkat kontinental.
  • Ora ana sing mandhiri nuduhake manawa sektor kasebut dikubur ing sektor liyane, mula ora entuk pinunjul sing pantes.
  • Owah-owahan organisasi iki ing tingkat sub-regional lan kontinental nggampangake Lelungan lan Pariwisata ing Afrika.
  • Ateges, nambah lobi kanggo penyebaran strategis lan kehadiran kuat Afrika ing tingkat lembaga antar-pemerintah kayata UNWTO, njupuk alih pimpinan Badan PBB kasebut kanggo maju Agenda Wisata lan Wisata global lan Afrika.
  • Mulane, proposal kita yaiku nduwe kehadiran Institusi Afrika sing kuwat ing tingkat sub-regional lan ing tingkat kontinental sing sinergi karo UNWTO Komisi kanggo Afrika bisa nemokake papan kanggo kolaborasi, koordinasi lan dhukungan sing luwih kuat kanggo pemulihan, pangembangan lan transformasi Wisata lan Pariwisata ing Afrika.
  • Saiki, ora ana hubungan antara Uni Afrika, sub-wilayah ing Afrika lan UNWTO, sing fragmentasi mengaruhi koordinasi agenda Travel lan Pariwisata.
  • Dadi, resolusi sing diwènèhaké ing UNWTO tingkat, ngambang ing Madrid, Markas saka UNWTO amarga ing Tingkat Kontinental lan Sub-Regional, ora ana struktur sing kuat kanggo implementasine, ninggalake proses kasebut menyang whims saka Mentri individu kanggo Cherry Pick apa padha arep kanggo ngleksanakake.

Proposal:

  • Proposal paling strategis yaiku kanggo nimbang transformasi unit pariwisata ing AU lan ngrampungake Organisasi Pariwisata Afrika (ATO) kanthi keanggotaan negara wajib, didhukung karo afiliasi sukarela lan keanggotaan Asosiasi entitas strategis lan organisasi sing ndhukung Travel lan Pariwisata ing Afrika.
  • Lack saka struktur iki mateni njupuk-off saka AfCTA kang mandat tenan diwiwiti karo woh hanging paling, Travel lan Pariwisata. Intine, rantai nilai Perdagangan lan Investasi Terbuka kontinental diwiwiti kanthi Travel - Visit - Trade and Investasi.
  • Saenipun, ora ana investor serius sing nggawe keputusan babagan perdagangan lan investasi sadurunge kunjungan pengintaian, lan sawetara kunjungan liyane kanggo ngonfirmasi studi desktop lan pungkasan, kasunyatan virtual. Malah pengalaman teleporting metarverse ora bakal ngganti kunjungan fisik.
  • mbukak visa
  •  Visa nalika rawuh kanggo kabeh warga Afrika, iku kunci ing transformasi Travel lan Pariwisata, lan iki bisa Ngartekno nambah perdagangan intra-Afrika. Gridlocking negara kita ing rezim visa, ngunci bisnis lan ora migunani kanggo Afrika.
  • Pancen, ana bukti kanggo nduduhake kaluwihan saka tambah mobilitas.
  • Ora mung Persetujuan Schengen lan Dewan Kerjasama Teluk, nanging uga sawetara negara Afrika wis ngilangi watesan visa, sing nuduhake kasunyatan kasebut. Rwanda, kanggo siji, iku supporter kuwat saka Afrika Bebas Visa.
  • Kanthi Visa nalika rawuh kanggo kabeh warga Afrika. Dispensasi, negara kasebut ngalami kenaikan 24% ing kedatangan pariwisata lan kenaikan 50% ing perdagangan intra-Afrika. Perdagangan karo Republik Demokratik Kongo mung mundhak 73% wiwit implementasine kabijakan kasebut.
  • Lan nalika Rwanda ngilangi ijin kerja kanggo warga Afrika Timur, perdagangan negara kasebut karo Kenya lan Uganda mundhak paling ora 50%.
  • Seychelles uga ndeleng keuntungan minangka salah siji saka sawetara negara sing gratis visa ing Afrika. Sawise ngetrapake kabijakan kasebut, Seychelles ngalami kenaikan rata-rata 7% saben taun ing pariwisata internasional menyang negara kasebut antarane 2009 lan 2014.
  • Pungkasane, ing taun 2035, Afrika bakal entuk tambahan 192 yuta penumpang saben taun, kanthi total pasar dadi 303 yuta penumpang sing lelungan menyang lan saka tujuan Afrika.
  • Mangkono, nalika tantangan ana, uga kesempatan miturut ramalan kasebut. Kanthi kemitraan publik-swasta infrastruktur upgrade visa, langit mbukak, lan liberalisasi visa, Aviation ing Afrika mesthi bakal soar.

Pitakonane saiki yaiku:

  • Sepira cepet kita bisa nindakake iki lan ngetrapake langkah-langkah kasebut?
  • Ing ngarep, visa kudu dipikir maneh lan kita kudu ngilangi kesulitan kanggo entuk utawa mbusak visa kanthi lengkap kanggo nambah Perjalanan lan Pariwisata intra-Afrika.
  • Kasunyatane, keterbukaan visa ndhukung sektor pariwisata bawana lan bisa nggawe akeh pakaryan sing luwih trampil.
  • The Laporan Pemantauan Pariwisata Afrika AfDB negesake manawa skema liberalisasi visa bisa nambah pariwisata kanthi 5% nganti 25%. Kacathet ing laporan sing padha yen tambah pariwisata bakal menehi kesempatan bisnis anyar ing transportasi, hotel, mall lan restoran.
  • Ateges, kanggo 60% pemuda Afrika sing saiki nganggur, iki tegese pasar kerja anyar, sing uga nyegah ora mung migrasi wong enom sing ora dikarepake menyang negara liya lan Eropa, nanging uga ngurusi saluran otak lokal ing jangka panjang.

Konektivitas - A Game Changer

Neraca negara individu ora bisa njaga maskapai sanajan pentinge kanggo kebanggaan nasional lan identitas Sovereign.

Pamrentah kudu nimbang produk penerbangan kolaborasi uga mbentuk sektor penerbangan Afrika sing dinamis. Kanggo tujuan iki, masalah kritis liberalisasi bakal nggawa asil sing kuat:

  • rute anyar
  • penerbangan luwih kerep
  • sambungan sing luwih apik
  • rega murah.

Bisa dibayangake manawa perbaikan kasebut bisa nambah jumlah penumpang, sing bakal duwe efek positif langsung lan ora langsung ing Lelungan, Pariwisata, lan Perdagangan ing Afrika.

Mangkono, miturut survey IATA, yen mung 12 negara utama Afrika mbukak pasar lan nambah konektivitas, tambahan 155,000 proyek lan USD 1.3 milyar ing GDP taunan bakal digawe ing negara kasebut.

Panaliten dening InterVISTAS Consulting nuduhake yen ing Afrika Kidul, liberalisasi bisa ngasilake kira-kira 15,000 proyek anyar lan ngasilake bathi nasional $ 284 yuta.

Ing sisih liya, kekurangan liberalisasi mengaruhi konektivitas lan biaya tiket.

Umume kasus, umume lelungan kanthi ora efisien lan larang mabur menyang negara nomer loro utawa katelu, kalebu menyang Eropa utawa Timur Tengah sadurunge tekan tujuan pungkasan ing Afrika. Iki amarga masalah konektivitas amarga negara-negara Afrika durung liberalisasi.

Ing saindenging jagad, rata-rata, operator murah ngoperasikake kira-kira seprapat kabeh penerbangan. Nanging ing Afrika, dheweke ora tekan 10%, sing jelas nggawe rega tiket rada larang.

Dadi apa sing ana ing ngarep langit Afrika?

  1. Kabijakan langit sing mbukak: Implementasi lengkap saka Keputusan Yamoussoukro.
  • Institusi Pasar Angkutan Udara Tunggal Afrika sing tujuane mbukak langit Afrika lan nambah konektivitas udara intra-Afrika. Nganti saiki, 26 negara Afrika wis mlebu nanging ing implementasine, ora ana kekarepan politik.
  • Dhukungan maskapai regional Ethiopian Airlines lan Kenyan Airlines ing Afrika Wétan,
  • Dhukungan Asky ing Togo, Afrika Kulon
  • Dhukungan South African Airways ing Afrika Kidul. Afrika Kidul nawakake prospek sing apik kanggo transformasi Travel, Pariwisata lan Perdagangan bawana.
  • Dhukungan Egypt Air ing Afrika Lor.
  • Ngluwihi dhukungan saka Regional Airlines kudu kabijakan Open Sky, Agreements Air Service, easing saka alangan tarif lan Infrastruktur anyar sing nambah Destination Accessibilty lan Konektivitas.
  • Maskapai Global bisa uga ana ing palem Bangsa-Bangsa tinimbang ndhukung subsistensi National Airlines kanthi biaya konyol lan ngilangi fragmentasi sing ora perlu sing saiki entuk ing Benua.

kesimpulan

Institusionalisasi pariwisata saka tingkat nasional, sub-regional lan kontinental, didhukung kanthi modernisasi infrastruktur transportasi, ningkatake fasilitasi perjalanan mbutuhake investasi lan keahlian saka negara kasebut lan sing luwih penting, kemauan politik kanggo mesthekake sektor iki bisa digunakake kanthi lengkap.

Saenipun, pamrentah kudu luwih nemtokake keputusan lan implementasine kanggo mesthekake yen bisnis bisa berkembang.

Kajaba iku, penting banget kanggo nandheske kemitraan publik-swasta, sing Afrika kudu mbukak lawang kanggo investasi modal swasta kanggo mujudake potensial lengkap ing sektor lelungan lan pariwisata.

Nanging, pangembangan Pariwisata gumantung ing AU njupuk posisi kanthi dhukungan saka Badan PBB kayata UNECA kanggo mesthekake yen pariwisata dilembagakake lan diresmikake minangka salah sawijining sektor kunci sing bisa ngganti kahanan sosial-ekonomi ing Afrika.

World Tourism Network (WTM) dibukak dening rebuilding.travel

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

Share to...