aviation Warta Breaking Travel negara | wilayah Warta Pamrentah News Saudi Arabia transportasi Trending

Masa Depan Anyar kanggo Gaya Arab Saudi Penerbangan Global

Forum Aviation Future
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Arab Saudi tanpa pitakonan bisa dadi pimpinan ing industri perjalanan lan pariwisata global sajrone krisis COVID. Kraton dadi pusat pangembangan pariwisata. Kaya sing dikarepake, iki mung wiwitan jagad saiki nyekseni kanggo ngganti kepemimpinan global ing Arab Saudi. Arab Saudi duwe dhuwit, lan iki minangka kunci. Nalika ing jagad mbutuhake pitulungan sajrone pandemi, Arab Saudi mangsuli telpon.

Negara sing bisa nandur modal milyaran ing ekspansi industri perjalanan, pariwisata lan penerbangan, lan siap nandur modal ing pengaruh internasional ing sektor iki duwe kabeh kaluwihan lan potensial dadi superpower global ing industri iki.

Turkish Airlines, Emirates, Etihad, lan Qatar Airways wis nuduhake marang donya apa sing bisa ditindakake kanggo mindhah hub penerbangan menyang Turki, UAE lan Qatar. Kanthi raksasa kaya Kerajaan Arab Saudi, mung sawetara wektu sing cendhak kanggo maskapai kalebu Emirates kanggo ndeleng kompetisi serius.

Dina iki Arab Saudi nyurung kursi ngarep kanggo mbentuk masa depan penerbangan.

dina iki Otoritas Umum Penerbangan Sipil Arab Saudi (GACA) wis ngumumake kabijakan Harmonizing Air Travel, kerangka kerja sing bakal nggawe lelungan internasional luwih gampang, luwih gampang lan luwih nyenengake kanthi ngilangi kebingungan babagan syarat lelungan sing saiki nyurung jutaan wong saka pesenan penerbangan.

Kerangka kabijakan iki diumumake ing Forum Penerbangan Masa Depan Kerajaan lan bakal ditampilake sacara resmi ing 41st Majelis Umum ICAO mengko ing 2022.

Dirancang kanthi kerjasama karo PBB IOrganisasi Penerbangan Sipil internasional (ICAO), kerangka kerja sing diusulake bakal ngilangi kebingungan perjalanan internasional kanggo penumpang, operator lan pemerintah kanthi nggawe sumber online siji, jelas, lan paling anyar sing nemtokake syarat kanggo mlebu menyang kabeh negara sing melu.

Apa sing diumumake Arab Saudi dina iki?

  1. Arab Saudi ngluncurake inisiatif global kanthi bentuk Kertas Putih kebijakan, sing dituju
    nggawe proses lelungan luwih gampang lan luwih gampang kanggo penumpang, utamane sajrone
    darurat kesehatan masyarakat
  2. Kertas Putih ngusulake introduksi kerangka universal kanggo selaras
    protokol informasi kesehatan, kanthi tujuan mbatesi dampak penumpang
    kerugian lalu lintas sajrone kahanan darurat kesehatan liwat njamin sing luwih tahan
    sistem.
  3. Kertas Putih minangka jinis pisanan sing nempatake penumpang ing tengah
    tujuan kabijakan penerbangan
  4. White Paper ngemot papat pilar inti: 1) sistem pelaporan sing harmonis kanggo kabeh
    negara, 2) sistem komunikasi kanggo negara lan stakeholder liyane, 3) anyar
    mekanisme tata kelola lan koordinasi lan 4) mekanisme kepatuhan.

Pisanan saka sawijining jinis + Nempatake penumpang pisanan:

- ora ana kabijakan penerbangan liyane sing ngupayakake penumpang udara ing tengah tujuane. Sistem global sing luwih prasaja lan efektif bakal ningkatake kapercayan lan daya tahan

Ambisi:

- kabijakan iki nduweni tujuan kanggo nyengkuyung kolaborasi antarane para pemangku kepentingan ing ekosistem penerbangan kanthi cara sing durung tau katon sadurunge

Berorientasi masa depan:

- Kabijakan iki diwujudake saka tantangan sing kita deleng karo COVID. Nanging iki dudu kabijakan COVID. Iki minangka kabijakan sing dirancang kanggo ndhukung ketahanan ing tanggapan penerbangan global babagan krisis kesehatan sing bakal kedadeyan lan nyederhanakake protokol sing ana gandhengane karo kesehatan kanggo para penumpang.

Konteks Kebijakan:


• Guncangan eksternal nyebabake banget marang layanan transportasi udara lan pertumbuhan ekonomi sabanjure. Covid-19 nyebabake lalu lintas udhara lan lelungan penumpang ing saindenging jagad lan, minangka asil, lalu lintas penumpang ora samesthine bakal bali menyang tingkat pra-2019 nganti 2024, lan transportasi udhara tetep rentan kanggo krisis kesehatan global liyane.

Struktur Kebijakan:


• Framework kasusun saka pangembangan papat pilar inti dirancang kanggo nambah
respon global kanggo darurat kesehatan mangsa ngarep ing transportasi udhara:
1) sistem pelaporan sing harmonis kanggo kabeh negara
2) sistem komunikasi kanggo negara lan stakeholder liyane
3) mekanisme pemerintahan lan koordinasi anyar
4) mekanisme kepatuhan.

Dampak kebijakan sing dikira:


• Kerangka kebijakan bakal mbantu mbatesi gedhene lalu lintas sing ilang amarga krisis kesehatan kanthi ngidini negara-negara kanthi cepet ngganti informasi babagan kahanan sing berkembang lan liwat implementasine konsep "penerbangan aman".
• Kajaba iku, iku bakal bantuan kanggo nambah kacepetan Recovery kanggo lalu lintas penumpang sawise pembangunan lan rollout saka perawatan cocok (kayata vaksin).
• Adhedhasar analisis sing ditindakake ing periode Maret 2020 nganti Desember 2021, kabijakan sing dikarepake bakal entuk manfaat ekonomi (yen wis dileksanakake, ing skenario kasus dasar), kira-kira udakara USD 1.1 triliun.

Alignment kanggo karya global sing terus-terusan


• Tujuan saka inisiatif kabijakan ora kanggo mbangun bahan lan struktur kanggo papat pilar sing diusulake saka awal, nanging bisa kerja bareng karo penerbangan global sing unggul.
stakeholder kanggo mbangun ing karya sadurunge lan saiki saka CAPSCA, ICAO, Anggota sawijining
Negara, lan badan regional
• Kanthi ngusulake lan ngarahake upaya global kanggo nggawe kerangka kasebut kanggo nyelarasake syarat kesehatan lan gampang lelungan kanggo penumpang, kertas putih kabijakan iki nggambarake komitmen Kerajaan kanggo ndhukung upaya global kanggo ningkatake daya tahan sektor transportasi udara kanthi selaras langsung karo resolusi. ditindakake ing Konferensi Tingkat Tinggi ICAO babagan Covid-19.

Riset global:

USA:
• Mayoritas (56%) wong Amerika ujar manawa pamrentah ora kerja bareng kanggo nggampangake lelungan sajrone pandemi
• Mung sapratelon (36%) wong Amerika mikir yen industri penerbangan wis siyap kanggo krisis kesehatan umum liyane
• 1 saka 3 (32%) Amerika ujar manawa kebingungan babagan syarat kesehatan bakal mandheg
pesen trip ing 2022


GCC:
• Luwih saka rong pertiga (68%) wong ing Teluk milih ora lelungan ing taun 2021 amarga syarat sing ana gandhengane karo Covid
• Saklawasé setengah (47%) wong ing Teluk ujar manawa kebingungan babagan syarat kesehatan bakal mandheg lelungan ing taun 2022

Italia:
• Umume wong ing Italia (61%) ujar manawa milih ora lelungan ing taun 2021 amarga ana hubungane karo Covid
syarat lelungan
• 40% wong ing Italia ujar manawa syarat kesehatan sing mbingungake bakal nyegah dheweke lelungan ing taun iki


UK:
• Rong pertiga (65%) wong Inggris nolak lelungan ing taun 2021 amarga syarat sing ana gandhengane karo Covid
• Umume wong ing Inggris (70%) ujar manawa negara ora kerja bareng supaya luwih gampang lelungan sajrone pandemi.
• Luwih saka rong pertiga wong ing Inggris ujar manawa industri penerbangan ora siyap kanggo krisis kesehatan liyane
• 40% wong ing Inggris nyatakake syarat kesehatan sing mbingungake bakal nyegah dheweke lelungan ing taun iki.

Napa Arab Saudi nyeponsori kertas putih iki?


• Arab Saudi, bebarengan karo kabeh negara liyane ing saindenging jagad, kena pengaruh COVID. Ana kesempatan kanggo Kerajaan kanggo mimpin inisiatif kabijakan sing nyetel struktur kanggo nyuda potensial gangguan sing disebabake dening krisis kayata COVID ing mangsa ngarep.
• Arab Saudi wis nindakake sawetara karya anjog ing wilayah iki saka praktis
perspektif, liwat karya kanggo nggabungake app Tawakkulna karo travel global IATA kang
lulus. Patut, pengalaman bakal mbuktekaken praktis ing implementasine saka kawicaksanan iki.

Apa sing kudu digayuh Arab Saudi kanthi mimpin inisiatif iki?


• Iki minangka kesempatan sing apik kanggo nduduhake kemampuan Kraton minangka a
koordinator ing ekosistem aviation, nalika uga nggawe impact positif ing kabeh
negara (lan khususe, penumpang) ing ndonya
• Karya iki bisa mbantu nyetel basis kanggo Arab Saudi dadi aktif lan sah
kontributor kanggo kabijakan penerbangan ing taun ngarep.

Apa sing ditindakake Arab Saudi beda karo badan internasional lan nasional liyane
harmonize travel global / Carane kabijakan Harmonizing Air Travel beda karo G20
diskusi?


• Iku penting kanggo dadi cetha sing Kratoning ora nyoba reinvent wheel karo privasi iki. Akeh pemangku kepentingan penerbangan kayata ICAO, CAPSCA lan IATA wis mimpin karya sing cocog banget karo kabijakan iki
• Proposal kabijakan iki unik ing upaya kanggo nyelarasake karya sing wis ditindakake dening Negara Anggota lan badan sektor ing kerangka kerja sing terkoordinasi lan harmonis, sing ningkatake kolaborasi
• Arab Saudi nyathet lan nampani karya anyar sing ditindakake dening G2022 20
Health Working Group (HWG) gegayutan karo harmonisasi protokol kesehatan global supaya aman
lelungan internasional. Ana kesempatan kanggo HWG nggarap tim kabijakan kita kanggo ndhukung introduksi lan implementasi rekomendasi utama menyang kerangka kerja kita.

Apa proses kirim Forum Penerbangan Masa Depan kanggo kabijakan sing bakal diratifikasi?


• Tujuan pisanan yaiku kanggo ngunggahake visibilitas kertas putih kebijakan ing antarane Negara Anggota ing Forum Penerbangan Masa Depan. Kraton ngarep-arep yen Negara Anggota bakal ndeleng proposal kasebut kanthi becik, lan gelem ndhukung kita kanggo ngembangake kabijakan kasebut.
• Tim kabijakan bakal terus mbangun karya sing wis ditindakake lan bakal ngucapke matur nuwun kanggo nampa umpan balik, komentar, lan kritik saka Negara Anggota babagan Kertas Putih kanggo mbantu ningkatake kualitas lan kelangsungan hidup.
• Sawise Forum kasebut, tim kasebut arep ngupayakake pangembangan Kertas Kerja, kanthi koordinasi karo ICAO, pemangku kepentingan penerbangan liyane, lan Negara Anggota.
• Sasaran inti yaiku Kertas Kerja sing bakal dibahas (lan diadopsi) ing ICAO
Majelis Umum ing pungkasan taun iki

Apa ana alangan kanggo adopsi?


• Iki minangka proposal kabijakan ambisius sing mbutuhake tuku lan kolaborasi antarane sawetara pemangku kepentingan ing njero lan njaba sektor penerbangan, kayata sektor kesehatan (WHO) lan pariwisata (UNWTO) sektor
• Akibaté, alangi paling Komplek kanggo kawicaksanan bakal nampa konsensus ing
kawicaksanan lan komitmen saka saindhenging Negara Anggota
• Saka perspektif praktis, Adoption bisa njupuk Panggonan ing langkah-langkah dening-basis ing
alignment karo Negara Anggota sesuai karo kemampuan kanggo ngganti framework.

Apa yen negara anggota liyane ora gelem melu proses kasebut?


• Iki minangka proposal kabijakan ambisius sing mbutuhake tuku-in lan kolaborasi antarane sawetara pemangku kepentingan ing njero lan njaba sektor penerbangan.
• Ing alangi paling Komplek kanggo kawicaksanan bakal entuk konsensus ing privasi lan
komitmen saka kabeh Negara Anggota kanggo implementasine.
• Sawise collaboration ekstensif karo ahli ing lapangan aviation, langkah sabanjure ing
Proses nggawe kabijakan minangka konsultasi sing luwih wiyar karo negara anggota liyane lan organisasi internasional utama sing kalebu ngrungokake keprihatinan sing bisa kedadeyan lan ngusulake solusi sing konstruktif kanggo nggawe lelungan luwih gampang kanggo penumpang.
• Implementasi bisa kelakon langkah dening langkah, lan uga ing basis sukarela ing cilik saka
unsur kontroversial.

Njamin kabijakan sukses


• Kawicaksanan iki ditulis sawise rembugan ekstensif karo ahli ing lapangan
penerbangan, supaya kita ngerti manawa kabijakan kasebut ngrampungake masalah utama.
• Tim bakal terus makarya kanggo nggawa kabijakan kanggo implementasine.
• Inklusivitas minangka komponen inti saka proses nggawe kebijakan. Mula, mesthekake konsultasi akeh karo negara anggota saka ICAO bakal dadi langkah penting.
• Adoption universal bakal wigati kanggo sukses kabijakan iki.

Kepiye konsep Harmonizing Air Travel beda karo platform liyane?


• Kertas putih kawicaksanan Harmonizing Air Travel nawakake kerangka lan inisiatif sing bakal dikembangake adhedhasar keselarasan (lan karo tuku) kabeh agensi penerbangan utama sing duwe wewenang, tinimbang mung sawetara.
• Data lan informasi babagan syarat kesehatan kanggo lelungan lan statistik bakal diwenehake
langsung dening panguwasa kesehatan masyarakat sing relevan ing kabeh Negara Anggota lan kanthi mangkono
framework bakal diwenehake karo informasi paling anyar lan akurat sing dienggo bareng karo kabeh aktor.

Negara endi sing bakal layak kanggo partisipasi ing kabijakan Harmonizing Air Travel?


• Kabeh Negara Anggota ICAO bakal layak kanggo partisipasi ing kabijakan Harmonizing Air Travel.

Kepiye kabijakan Harmonizing Air Travel bakal mengaruhi wisatawan, maskapai lan bandara?


• Dampak ing lelungan - lelungan luwih lancar amarga gampang
diakses, akurat lan up-to-date syarat kesehatan kanggo lelungan saka
titik asal kanggo titik rawuh. Aspek utama kalebu:
o Perlindhungan lelungan lan informasi sing luwih aman kanggo penumpang lan staf
o Pengalaman lelungan sing ora bisa ditebak lan ngepenakke
o Pengalaman sing luwih pribadi
o Bisa menehi jaminan marang penumpang kanggo lelungan nalika mriksa, kanthi ora dikarepke
masalah nalika teka ing bandara.
• Dampak ing maskapai penerbangan - akses menyang informasi langsung lan akurat saka penumpang lan syarat kesehatan paling anyar saka panguwasa kesehatan ing negara tujuan, njamin safety luwih kanggo staf maskapai ing bandara lan pesawat onboard.
• Dampak ing bandara - proses sing luwih terorganisir lan terstruktur, proses end-to-end sing streamlined, ngowahi operasi supaya biaya operasional dikurangi, lan aliran penumpang sing mlebu lan metu sing luwih sithik (puncak lan palung luwih sithik ing volume penumpang)

Sapa sing bakal mbiayai inisiatif iki?


• Arab Saudi wis njupuk timbal minangka arsitek saka proses dhisikan, kalebu ing
pengembangan white paper kebijakan
• Apa proposal nampa tingkat nyukupi saka tuku-in saka Negara Anggota, iku bakal perlu kanggo kasebut kanthi teliti, nemtokake carane governance ngajokaken, koordinasi lan fungsi technical saka framework kudu mbiayai kanggo titik implementasine lan ngluwihi.
• Sing penting, dana kasebut mbutuhake pamrentahan sing kuat, kontrol sing ketat, lan transparansi babagan pembayaran. Komite Pengarah sing dumadi saka negara-negara anggota sing nyumbang bisa tanggung jawab kanggo ngawasi dana iki.
• diskusi luwih bakal perlu kanggo njupuk Panggonan antarane anggota contributing saka
Komite Pengarah kanggo nemtokake cara implementasine inisiatif kasebut
dibiayai, lan sing bakal mbiayai komponen tartamtu.

Apa kabijakan iki ngupaya ngganti inisiatif sing wis ana? Contone, ing
IATA Travel Pass.


• Ora, iku ora ngupaya kanggo ngganti sembarang ana inisiatif nasional utawa industri-mimpin, framework utawa alat utawa kanggo nemtokke dhewe ing sembarang negara utawa organisasi minangka wajib kanggo ngleksanakake.
• Tujuan kabijakan yaiku kanggo mesthekake yen saben inisiatif sing ana ing tingkat nasional utawa regional bisa diterjemahake / diowahi kanthi lancar menyang kerangka Harmonizing Air Travel supaya informasi syarat kesehatan bisa dituduhake kanthi akurat lan dikoordinasi karo jagad liyane. Kabijakan kasebut ngupaya kanggo mbangun inisiatif kasebut.

Apa WHO wis melu kabijakan iki?


• WHO minangka stakeholder kritis ing implementasine sukses saka kabijakan Harmonizing Air Travel
• Perwakilan saka WHO wis diwenehi ringkes babagan kabijakan lan kontekse
• Tujuane kanggo terus kerja bareng karo WHO lan organisasi penting liyane sawise Forum kanggo ningkatake kolaborasi lan koordinasi babagan kabijakan
implementasine

Kepiye kabijakan Perjalanan Udara Harmonisasi bakal mengaruhi Pamrentah?


• Iku bakal mbantu pemerintah komunikasi luwih efektif
apa peraturan sing, karo visibilitas ditambahaké lan kurang karya.
• Kanthi njupuk kahanan sing durung mesthi saka persamaan kanggo lelungan, iku bakal bantuan pemerintah kanggo nahan lan nambah lalu lintas udhara sing.

Apa iki mung babagan Covid? Apa iki ora rampung?


• Ora, kebijakan iki ora mung babagan Covid. Iku gampang, diwenehi gangguan saka loro kepungkur
taun, kanggo nganggep manawa kabijakan iki minangka tanggapan langsung marang Covid. Nanging, kabijakan iki ngupaya nyedhiyakake solusi sing nyengkuyung lelungan sing luwih gampang, luwih gampang lan nyenengake kanggo dekade sing bakal teka
• Kawicaksanan iki bakal ningkatake ketahanan ing industri kita kanggo kejutan ing mangsa ngarep, mbantu kita luwih tahan lan ngatasi krisis ing mangsa ngarep

Kepiye sampeyan entuk angka 1.1 triliun?


• Tim kita nindakake analisis finansial awal nanging rinci kanthi fokus ing periode Maret 2020 nganti Desember 2021, nalika watesan COVID sing paling abot.
• Analisis kita nuduhake yen kabijakan kasebut dileksanakake, sing dikarepake bakal migunani
impact ekonomi, ing skenario kasus dhasar, iki kira-kira ing kira-kira USD 1.1
trilion

Apa sampeyan ngarepake kabijakan anyar bakal nyebabake lelungan luwih akeh?


• Kabijakan iki nduweni tujuan kanggo mbangun daya tahan luwih akeh ing sistem saiki, kanggo nyedhiyakake pengalaman perjalanan sing luwih prasaja, luwih gampang lan nyenengake kanggo penumpang
• Kanthi struktur kasebut, wong sing seneng lelungan bisa uga ora bisa lelungan kanthi mbingungake, larangan bakal luwih gampang lelungan.
• Wigati dicathet yen kabijakan iki ngupaya mbangun kerangka kanggo wektu lan wektu darurat kesehatan "normal". Iki bakal ngaktifake lelungan sing luwih gampang ing kahanan "normal", ndhukung potensial kanggo lelungan luwih akeh. Ing kahanan darurat kesehatan, daya tahan sing digawe dening kabijakan kasebut bakal nyuda kerugian volume nganti saiki

Apa kabijakan anyar uga bakal nutupi syarat lelungan kanggo bocah-bocah?


• Ya, kabijakan kasebut bakal nutupi syarat perjalanan kanggo kabeh penumpang

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar