Warta Breaking Travel negara | wilayah Warta Pamrentah Jamaika News wong Saudi Arabia Sustainable Pariwisata News Wire Plancongan USA

Arab Saudi - Jamaika MOU anyar nyetel tren ing Perserikatan Bangsa-Bangsa kanggo Pariwisata Dunia

ditulis dening Juergen T Steinmetz

Nalika kanca-kanca apik sing uga dadi menteri pariwisata sing duwe pengaruh salaman lan nuduhake eseman sing tulus, ana alesan sing apik kanggo industri perjalanan lan pariwisata global kanggo menehi perhatian.

Ing kasus iki, eseman kasebut duweni potensi kanggo nyetel tren anyar ing PBB kanggo Pariwisata Dunia.

Loro mentri pariwisata paling outspoken lan pengaruh, ing Hon. Edmund Bartlett saka Jamaika lan HE Ahmad Khateeb fsaka Kerajaan Arab Saudi, ketemu ing sela-sela Debat Tematik Tingkat Tinggi PBB babagan Pariwisata ing New York wingi.

Rapat kasebut ditindakake ing Misi Tetap Kerajaan Arab Saudi menyang PBB. Jamaika lan Arab Saudi sarujuk karo MOU babagan kolaborasi pariwisata lan pangembangan kelestarian lan daya tahan global.

Menteri Bartlett marang eTurboNews:

"Penting saka persetujuan iki menehi tandha kolaborasi pisanan antarane negara saka Timur Tengah lan Karibia babagan pangembangan pariwisata, strategi pariwisata, lan pengaturan kelestarian lan ketahanan.

"Persetujuan penting iki sing nggawa tujuan sing diwasa kayata Jamaika kanthi tujuan wisata anyar kayata Kerajaan Arab Saudi, bakal dadi kritis ing nilai ijol-ijolan praktik paling apik sing penting lan pedoman sing migunani banget sing bisa entuk manfaat saka negara kasebut.

"Aku mikir loro negara kita, siji ing sisih wétan lan siji ing sisih kulon, gabung bakal nuduhake manawa kita bisa menehi pimpinan kanggo nguatake kelestarian lan mbangun daya tahan."

Menteri Pariwisata Edmund Bartlett lan Ahmed Al-Khateeb nindakake perjanjian kasebut ing Markas PBB ing New York wingi.

Ketahanan wis dadi merek dagang saka Menteri Pariwisata Jamaika wiwit dheweke mbentuk Pusat Manajemen Ketahanan lan Krisis Global (GTRCMC) .

Arab Saudi muncul minangka pimpinan global sing ora bisa dibantah ing pariwisata sajrone krisis COVID-19 kanthi nandur modal milyaran dolar ora mung ing pasar pariwisata sing berkembang dhewe nanging uga mbantu jagad pariwisata. Jamaika wis dadi negara mitra utama ing pangembangan iki wiwit wiwitan lan minangka bagean saka klompok negara sing gabung kanggo ngembangake pendekatan alternatif kanggo masa depan pariwisata donya.

Sedina sadurunge rapat iki, Menteri Jamaika ngandhani PBB ing New York. Iki minangka tugas sing ora biasa kanggo menteri pariwisata.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar