Asosiasi Plancongan Bisnis Pariwisata Eropa Rapat (MICE) wong Warta cepet tanggung jawab Pariwisata Inggris

ABPCO nunjuk Manajer Pengembangan Komunitas anyar

Cepet News Post Panjenengan kene: $50.00

ABPCO (Asosiasi Penyelenggara Konferensi Profesional Inggris) wis milih spesialis manajemen lan pangembangan asosiasi Therese Dolan kanggo ndhukung target pertumbuhan limang taun sing wani. 

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...