Warta cepet Uni Emirat Arab

Abu Dhabi Tourism partners karo Trip.com Group

Departemen Kebudayaan lan Pariwisata - Abu Dhabi (DCT Abu Dhabi) wis nandatangani kemitraan strategis karo Trip.com Group, panyedhiya layanan lelungan global terkemuka, ing upacara online ing Pasar Wisata Arab. Inisiatif sosial lan ekonomi kemitraan bakal nyengkuyung lan mbujuk pengunjung ing saindenging jagad kanggo ngunjungi Abu Dhabi, promosi ibukutha UAE minangka tujuan wisata tingkat paling dhuwur ing 13 pasar ing Asia lan Eropa, kalebu ing India, China, Korea Selatan, Jepang, AS, Inggris. , Jerman, Prancis, lan Walanda. 

Kemitraan kasebut minangka pisanan DCT Abu Dhabi melu Trip.com Group kanthi sakabehe, tinimbang karo macem-macem entitas tunggal, nambah visibilitas sing konsisten ing limang bisnis populer lan platform travel global konsumen. Sajrone 12 wulan, fokus utama Trip.com Group yaiku nggayuh 57,000 kamar wengi ing Abu Dhabi liwat pemasaran ing limang saluran portofolio. Anak perusahaan B2B lan B2C iki kalebu Trip.com, panyedhiya layanan perjalanan global kanthi jaringan rute hotel lan penerbangan sing ekstensif; Skyscanner, pimpinan donya ing meta-search penerbangan global; Travix, OTA global sing beroperasi ing 39 negara; Ctrip lan MakeMyTrip.

HE Saleh Mohamed Al Geziry, Direktur Jenderal Pariwisata ing DCT Abu Dhabi ujar, "Kita seneng banget ngumumake persetujuan global karo Trip.com Group, kemitraan sing bakal nuduhake crita Abu Dhabi karo pengunjung internasional - diwiwiti ing musim panas lan ngluwihi. . Liwat kemitraan strategis kayata iki lan penawaran pariwisata lan budaya sing terus berkembang, kita luwih ngunggahake Abu Dhabi minangka tujuan sing paling dhuwur, nyedhiyakake pengalaman sing maneka warna, immersive lan nambahi kanggo para wisatawan ing saindenging jagad. ”

Jane Sun, Chief Executive Officer ing Trip.com Group ngandika "We are pleased kanggo ngumumake, Trip.com Group lan Departemen Kebudayaan lan Pariwisata - Abu Dhabi terus nguatake kerjasama kita liwat kemitraan strategis anyar. Bebarengan, kita bakal ngluncurake serangkaian inisiatif promosi kanggo pasar lan ngembangake industri pariwisata Abu Dhabi lan promosi lan ngreksa warisan lan budaya sing sugih.

Minangka bagéan saka kemitraan landmark iki, DCT Abu Dhabi lan Trip.com Group uga bakal ngenalake inisiatif industri, kalebu program pangembangan bakat sing bakal ndeleng anggota staf dipindhah menyang kantor ing saindenging jagad kanggo nggedhekake pengalaman profesional lan industri. Inisiatif kapindho bakal fokus ing nambah kesadaran babagan kegiatan pariwisata lestari Abu Dhabi.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar