Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Jerman Industri Hospitality Rapat (MICE) News Pariwisata News Wire Plancongan

Acara online IMEX anyar saka Google Experience Institute

Megan Henshall, Pimpinan Solusi Strategis Acara Google - gambar duweni IMEX
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Profesional rapat diundang kanggo nerusake obrolan strategis sing diwiwiti ing IMEX ing Frankfurt.

Perencana acara perusahaan lan direktur rapat diundang kanggo nerusake obrolan strategis sing diwiwiti ing IMEX ing Frankfurt's anyar ing-wong Exclusively Corporate.

Acara virtual gratis ing tanggal 28 Juni bakal dipimpin dening Google Events Strategic Solutions Lead, Megan Henshall, sing bakal menehi pitakonan sing padha karo tim acara Google: 'Kepiye bisa nggawe spasi kanggo eksplorasi lan inovasi?'

Henshall bakal nerangake carane Google Experience Institute (Xi) nemtokake lan ngetrapake eksplorasi kanthi sengaja mbukak kunci lan ngasilake inovasi ing portofolio acara bisnis. Dheweke bakal nuduhake puluhan wawasan sing dipikolehi sajrone karir ing Google, sing misi kanggo ngatur informasi ing jagad lan supaya bisa diakses lan migunani kanthi universal.

Perusahaan Eksklusif virtual sing interaktif iki uga bakal fokus babagan carane mbangun komunitas sing beda-beda nalika melu empati lan penasaran.

Henshall bakal ngrembug babagan kekuwatan semangat lan kepiye cara aktif ing pangembangan lan sambungan komunitas.

Sesi 3 jam uga bakal mbukak cara kerja ing Xi nyalahake proyek anyar babagan neuro-inklusi * ing acara. Dina kasebut bakal dipungkasi kanthi telpon mbukak kanggo para peserta supaya bisa kolaborasi lan sinau babagan cara ngunggahake kekuwatan lan pengaruh acara kanthi ngrancang babagan kabutuhan neurologis sing beda-beda lan macem-macem. Neuro-inklusi ngakoni yen wong ngalami donya kanthi cara sing beda-beda lan ora ana cara sing bener utawa salah, mung beda.

Registrasi gratis lan ora gumantung yen wis mlebu ing Perusahaan Eksklusif IMEX ing Mei. Kabeh inhouse, rapat perusahaan lan perencana acara olèh, lan sesi bakal direkam.

Yen sampeyan kepengin melu, hubungi Donna Fung, Manager Kawruh & Acara.

Grup IMEX nganakake rong pameran perdagangan internasional sing unggul ing pasar kanggo acara bisnis global, rapat, lan industri perjalanan insentif. Perusahaan lan nuduhake informasi kalebu Misi, Visi lan Nilai punika kene

• IMEX America 2022 njupuk Panggonan ing Mandalay Bay, Las Vegas, lan mbukak karo Smart Monday, powered by MPI ana 10 Oktober, ngiring dening pameran dagang telung dina 11-13 Oktober. www.imexamerica.com

• IMEX ing Frankfurt 2023 bakal 23-25 ​​Mei ing Messe Frankfurt. www.imex-frankfurt.com 

• Anugrah industri paling anyar kalebu: Pameran Perdagangan Internasional Paling Apik AEO, Amerika, kanggo IMEX America 2021.

eTurboNews minangka mitra media kanggo IMEX.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

Share to...