Accor Mantra Club Croc Airlie Beach: A review ngiring dening transformasi

Langsuan
Avatar saka Juergen T Steinmetz
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Nalika maca review babagan hotel Mantra Club Croc ing Pantai Airlie ing Australia, katon yen resort mbukak ing saindhenging periode renovasi ekstensif bisa nyebabake bencana PR.

Miturut ringkesan review diterbitake ing Penasihat Perjalanan, Mantra Club Croc Airlie Beach, nawakake atmosfer sayah karo ngleboke ngundang lan blumbang diubengi dening wit kurma.

Nanging, sawetara wong sing lelungan nemokake kamar-kamar kasebut wis usang lan najis. Lokasi hotel kasebut dikritik amarga jarake saka Pantai Airlie lan pusat kutha, sanajan cedhak karo toko blanja lan Coral Sea Marina. Sawetara tamu wis nglaporake gangguan gangguan sedina muput.

Nalika layanan earns pujian kanggo Staff grapyak, Nilai kanggo dhuwit lan lack saka layanan kamar wis titik dissatisfaction kanggo akeh.

Miturut siaran pers sing disebarake dina iki, Accor njupuk inisiatif kanggo ngandhani media babagan renovasi $ 8 yuta. Accor nyatakake yen wis ngowahi kabeh 160 kamar tamu ing Mantra Club Croc Airlie Beach. Padha nelpon hotel apik.

Ing release pers advertorial-worded diterbitake dening Accor, merek nyoba kanggo njaluk wartawan kanggo laporan bab hotel ing entuk upaya media.

Rilis pers Accor iki ditulis dening Mantra Club Croc Airlie Beach. PR profesional lan maca:

Diduweni dening Well Smart Group lan dilakokno ing Langsuan's merek Mantra sing populer, konsep desain interior anyar resort kasebut nyuarakke keanggunan pinggir laut, nawakake akomodasi gaya butik sing apik banget kanthi dekorasi sing diilhami pesisir.

Dumunung ing cedhak pantai lan Coral Sea Marina, Mantra Club Croc mapan ing bangunan tradisional gaya Queenslander, nyedhiyakake para tamu ndeleng masa lalu sing sugih ing wilayah kasebut. 

Accor Pacific Chief Operating Officer PME, Adrian Williams, ngandika: "Transformasi kabeh 160 kamar tamu, ditambah karo upgrade mbesuk menyang wilayah liyane ing resort, ngalangi Mantra Club Croc minangka panggonan liburan utama, seamlessly campuran Pesona sajarah karo bakat gisik modern. Wis ngunggahake bar ing akomodasi hotel, lan nambah pengalaman tamu, ing hotspot liburan Pantai Airlie.

"Accor lan Well Smart Group duwe hubungan sing dawa lan sukses, lan kita seneng banget kanggo kesempatan kanggo partner maneh ing renovasi landmark iki. Visi sing luar biasa katon ing saben rincian proyek iki.

Direktur Well Smart Group, Jack Jia, ngandika: "Komitmen kita kanggo perbaikan terus-terusan negesake dedikasi kita kanggo nyedhiyakake penawaran pariwisata kelas donya. Resor iki dirancang kanggo wong sing seneng lelungan lan bisnis sing ngormati ruang immersive, panedhaan modern, lan desain sing canggih - nawakake pengalaman sing lancar lan intuisi. nalika nyedhiyakake akses menyang banyu biru sing misuwur ing Whitsundays, pasir putih, lan pulo-pulo sing rasukan ijo.”

Fitur penting saka ndandani kamar tamu kalebu karya seni fotografer lokal, lampu gantung, panel tembok gaya pesisir, minibar sing ngadeg bebas, jubah karo rel lan rak gantung sing mbukak, bedheads khusus, lan jamuan panyimpenan kanthi bantalan kursi. Rincian sing dikurasi kanthi teliti iki nyumbang kanggo pengalaman tamu sing dhuwur lan elegan.

Saliyane upgrade kamar, Mantra Club Croc saiki nawakake layanan kamar reimagined, layanan cocktail poolside anyar, lan wis nampa upgrade Wi-Fi kacepetan dhuwur resort lengkap (kang kasedhiya gratis kanggo kabeh tamu). Renovasi resort uga bakal ngluwihi area resepsi resort lan restoran lan bar ing pinggir kolam renang ing pungkasan taun.

Mantra Club Croc uga duwe kolam laguna gedhe kanthi spa lan taman tropis sing subur, gym, parkir gratis kanggo mobil, trailer, karavan, lan prau, uga pusat konferensi sing nampung acara saka 20 nganti 200 delegasi.

Mantra minangka merek hotel paling gedhe ing Australia kanthi 75 properti ing saindenging negara. Iki misuwur amarga duwe pilihan hotel, resort, lan apartemen mandiri sing wiyar ing kutha-kutha sing sregep lan hotspot liburan favorit. 

About penulis

Avatar saka Juergen T Steinmetz

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...