Ngatasi Relevansi ing Donya Anyar Wisata

Italia Pariwisata - Gambar dening Igor Saveliev saka Pixabay

Presiden Fiavet-Confcommercio campur tangan ing Milan lan Abu Dhabi minangka swara saka agensi perjalanan Italia kanthi fokus ing rekonstruksi, kelestarian, lan inovasi. FIAVET- Confcommercio minangka Federasi Asosiasi Bisnis Perjalanan lan Pariwisata Italia.

Print Friendly, PDF & Email

"Apa agensi lelungan isih relevan sesuk?" Pitakonan iki dijawab dening Presiden Fiavet-Confcommercio, Ivana Jelinic, sing dipilih ing antarane pamicara Travel Hashtag tanggal 16 November ing Bleisure ing Milan.

Acara kasebut fokus ing lelungan, jaringan, lan komunikasi lan ngarahake kanggo njelajah visi sektor lan rencana sing bisa ditindakake. Iki dadi tuan rumah para pamimpin opini pariwisata sing bisa ndeleng masa depan kanthi partisipasi manajer maskapai, portal web, operator tur, editorial, lan jaringan sosial sing ngatasi masalah kayata kelestarian, digital, komunikasi, lan merek tujuan.

"Agensi perjalanan durung bisa mundur amarga pandemi. Dheweke wis ilang 90% saka turnover amarga ora ana produk, lan saiki, kanthi sawetara mbukak maneh, pungkasane kita bisa duwe perspektif cilik, nanging kita butuh wong sing lelungan, pitakonan sing nyata, "ujare Ivana Jelinic ing wicara.

Presiden Fiavet-Confcommercio yakin manawa agensi kasebut bakal ngalami fase anyar, sinau urip karo COVID. Dheweke ujar: "Ana pilihan penting, kaya biasane kedadeyan nalika owah-owahan jaman, lan agensi sing bakal tetep bakal maju kanthi inovasi, kanthi konsultasi liwat alat digital, kanthi tawaran khusus sing khusus, lan campuran produk sing dadi luwih jelas ing pasar antarane bisnis lan luang, antarane olahraga lan Kamping, antarane alam lan pangan, antarane tujuan gedhe lan wilayah unexplored.

Kaping pisanan, sektor kasebut kudu dibangun maneh sing wis kelangan 120 yuta lapangan kerja lan 2% saka PDB global sajrone rong taun iki (data UNWTO).

Visi Fiavet-Confcommercio saiki bakal dituju ing misi menyang Emirat Arab kanthi Travel Hashtag. Dina iki, 22 November, Presiden Jelinic, bebarengan karo para pemangku kepentingan liyane saka acara lelungan, ketemu karo wakil pariwisata Emirati ing Menara Conrad Etihad ing Abu Dhabi, nuduhake perspektif pariwisata kanthi fokus ing Expo Dubai.

Acara konferensi lelungan ngidini Fiavet-Confcommercio ngembangake hubungan internasional sing terkenal karo profesional lan media industri. Ing misi karo Fiavet-Confcommercio ing Uni Emirat Arab, uga ENIT, ana wakil saka Departemen Kebudayaan lan Pariwisata Abu Dhabi, Etihad Airways, lan Expo 2020 Dubai.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Mario Masciullo - eTN Italia

Mario minangka veteran ing industri lelungan.
Pengalamane ngluwihi donya wiwit taun 1960 nalika umure 21 taun wiwit njelajah Jepang, Hong Kong, lan Thailand.
Mario wis ndeleng Pariwisata Donya berkembang nganti saiki lan nyekseni
karusakan saka root / testimoni jaman biyen pirang-pirang negara sing seneng modernitas / kemajuan.
Sajrone 20 taun kepungkur, pengalaman lelungan Mario wis konsentrasi ing Asia Tenggara lan pungkasane kalebu Benua India.

Bagéan saka pengalaman kerja Mario kalebu macem-macem kegiyatan ing Penerbangan Sipil
lapangan rampung sawise ngatur wiwitan kanggo Malaysia Singapore Airlines ing Italia dadi Institutor lan terus suwene 16 taun ing peran Sales / Marketing Manager Italia kanggo Singapore Airlines sawise pamisahan kaloro pamrentah kasebut ing Oktober 1972.

Lisensi Jurnalis resmi Mario yaiku "Order Nasional Jurnalis Roma, Italia ing taun 1977.

Ninggalake Komentar

3 Komentar

  • أنا مسرور جدًا بخدمتك {Sindikasi Pinjaman Uni Eropa}. إنه لمن الرائع حقًا العمل مع مستشار مالي مهتم حقًا باحتياجات وظروف وتفضيلات عملائهم. ما أثار إعجابي حقًا هو الطريقة التي استغرقتها للحصول على شعور بما كنت فيه ، وعمق معرفتك ، وتفجانكي ، وتفجانكي ، وتوجانكي ، وتوجانكي ، وتوجانكي ، وتوجانكي ، وتوجانكي ، وتوجانكي ، وتوجمكي ، وتوجمكي ، وتقمكي ، وتوجمكي ، وتقمكي ، وتقمكي ، وتقمنكي ، إن سلوكك المهني والأخلاقي والرعاية يثير ثقتي واحترامي وأنا أوصي بكل سرور بـ {European Union Loan Syndication} هنا ، حيث كان هناك صدق شديد في التعامل مع عميلهم ، فقد تمكنت من تلقي 15000 دولار منهم في 3 مايو 2022: أرسل لهم بريدًا إلكترونيًا على EuropeanUnion_loansyndication @ outlook.com أو رقم WhatsApp +393509828434 للحصول على قرض سريع

  • مرحباً بالجميع ، أنا مريم من الأردن لكني أعيش في سنغافورة وأنا امرأة سعيدة اليوم؟ وأخبرت نفسي أن أي مقرض ينقذ عائلتي من وضعنا السيئ, سأحيل أي شخص يبحث عن قرض له, لقد منحني السعادة لي ولعائلتي, كنت بحاجة إلى قرض بقيمة 20000 دولار أمريكي ابدأ حياتي من جديد لأنني أم عزباء ولدي 3 أطفال قابلت هذا المقرض الصادق الذي يخشى الله من الرجل الذي ساعدني في الحصول على قرض قدره 20000 دولار, فهو رجل يخشى الله, إذا كنت بحاجة إلى قرض وأنت سوف يسدد القرض يرجى الاتصال به وأخبره أن السيدة شارون التي تحيلك إليه. الاتصال عبر البريد الإلكتروني: Unicreditbranchitaly@accountant.com / WhatsApp: +393509811524
    شكرا لك.

  • مرحبًا ، أنا سعيد جدًا الآن لأنني حصلت اليوم على مبلغ قرضي بقيمة 60.000 دولار من هذه الشركة الجيدة بعد أن حاولت عدة شركات أخرى ولكن دون جدوى هنا رأيت إعلانات شركة Joan Finance وقررت تجربتها واتبعت جميع التعليمات. وهنا أنا سعيد اليوم ، يمكنك أيضًا الاتصال بهم إذا كنت بحاجة إلى قرض سريع ، فاتصل بهم الآن عبر com 919144909366 تعبد الآن عبر com XNUMX تصل الآن عبر com XNUMX تنوق XNUMX)

    شكرا