Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis negara | wilayah Tujuan EU Warta Pamrentah News wong Rusia Blanja Teknologi Pariwisata News Wire Plancongan Trending

Adol smartphone Samsung dilarang ing Rusia

Adol smartphone Samsung dilarang ing Rusia.
Adol smartphone Samsung dilarang ing Rusia.
ditulis dening Harry Johnson

Ing wulan Juli, Pengadilan Arbitrase Moskow mutusake Squin SA, perusahaan Swiss sing nuntut Samsung Electronics Rus Company amarga nglindhungi hak paten eksklusif, lan nglarang operasi layanan pembayaran Samsung Pay.

  • Samsung bisa mréntahaké keputusan pengadilan Rusia ing sawijining wulan wiwit diadopsi.
  • Sales Samsung dilarang amarga regejegan paten babagan panggunaan Layanan Samsung Pay.
  • Samsung Pay diluncurake ing wulan Agustus 2015 lan muncul ing Rusia setaun mengko.

Adol 61 model smartphone Samsung dilarang ing Federasi Rusia amarga regejegan paten babagan panggunaan Samsung PAY layanan.

Pengadilan Arbitrase Moskow nerbitake keputusan sing nglarang anak perusahaan Rusia Samsung Electronics saka adol akeh model smartphone Samsung ing Rusia.

Miturut bagean operasional keputusan tambahan pengadilan kaping pisanan, pasokan lan penjualan Samsung Galaxy Z Flip, Samsung Galaxy Fold, Samsung Galaxy Z Fold 2, Samsung Galaxy S21, Samsung Galaxy S21 +, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE, Samsung Galaxy S20, Samsung Galaxy S20 +, Samsung Galaxy S20 Ultra, Samsung Galaxy S10e, Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy S10 +, Samsung Galaxy S10 Lite, Samsung Galaxy S9, Samsung Galaxy S9 +, model Samsung Galaxy S8 lan liya-liyane dilarang.

Keputusan kasebut bisa uga diajukake sajrone wulan wiwit diadopsi.

Ing wulan Juli, Pengadilan Arbitrase Moskow mutusake Squin SA, perusahaan Swiss sing nuntut Samsung Electronics Rus Company amarga nglindhungi hak paten eksklusif, lan nglarang operasi layanan pembayaran kasebut Samsung Pay.

Samsung Pay diluncurake ing wulan Agustus 2015 lan muncul ing Rusia setaun mengko. Miturut Badan Nasional Riset Keuangan tanggal Maret 2021, 32% wong Rusia ing antarane pangguna layanan pembayaran seluler nggunakake Google Pay, Apple Pay - 30%, Samsung Pay - 17%.

Miturut data paling anyar, penjualan smartphone bekas ing Rusia tambah 20% ing kuartal pertama 2021 dibandhingake karo periode sing padha ing taun 2020.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...