Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport Asosiasi aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News wong tanggung jawab Rusia Keslametan Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Trending Ukraine

Aeroflot Rusia diusir saka aliansi maskapai SkyTeam

Aeroflot Rusia diusir saka aliansi maskapai SkyTeam
Aeroflot Rusia diusir saka aliansi maskapai SkyTeam
ditulis dening Harry Johnson

Ing siaran pers sing dikirim ing situs web resmi dina iki, SkyTeam ngumumake manawa maskapai penerbangan nasional Rusia Aeroflot ora dadi anggota aliansi maskapai internasional.

SkyTeam minangka salah siji saka telung aliansi maskapai global utama bebarengan karo Star Alliance lan Oneworld. Saiki duwe 19 maskapai anggota ing patang bawana.

Ngumumake penundaan anggota Aeroflot, klompok kasebut ujar ing pratelan resmi:

"SkyTeam lan Aeroflot wis sarujuk kanggo nundha sementara anggota SkyTeam maskapai. Kita makarya kanggo mbatesi dampak kanggo para pelanggan lan bakal menehi informasi marang wong-wong sing kena pengaruh owah-owahan ing keuntungan lan layanan SkyTeam.

Pejabat Aeroflot ngonfirmasi penundaan keanggotaan maskapai kasebut ing aliansi kasebut.

Miturut maskapai kasebut, kerjane kanggo nyuda pengaruh keputusan kasebut marang para pelanggan.

Maskapai Rusia ora mandheg nggunakake merek dagang, produk lan layanan SkyTeam, nanging sawetara watesan bisa ditrapake kanggo hak istimewa aliansi ing penerbangan Aeroflot PJSC.

Maskapai Rusia, sing umum dikenal kanthi jeneng Aeroflot, minangka maskapai penerbangan paling gedhe ing Federasi Rusia.

Maskapai iki didegaké ing taun 1923, ndadèkaké Aeroflot minangka salah sawijining maskapai aktif paling tuwa ing donya. Aeroflot kantor pusaté ing Central Administrative Okrug, Moskow, kanthi hub dadi Bandara Internasional Sheremetyevo.

Sadurunge invasi Rusia ing Ukraina taun 2022, maskapai kasebut mabur menyang 146 tujuan ing 52 negara, ora kalebu layanan codeshared.

Wiwit wiwitan agresi tanpa provokasi Rusia marang tetanggan Ukraina, jumlah tujuan wis suda sacara signifikan sawise akeh negara nglarang pesawat Rusia.

Wiwit 8 Maret 2022, Aeroflot mung mabur menyang tujuan ing Rusia lan Belarus.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...