Aeromexico Mexico City menyang Seoul Flight Returns ing Agustus

Aeromexico Mexico City menyang Seoul Flight Returns ing Agustus
Aeromexico Mexico City menyang Seoul Flight Returns ing Agustus
Avatar saka Harry Johnson
ditulis dening Harry Johnson

Seoul bakal dadi tujuan nomer loro Aeromexico ing Asia sawise miwiti maneh operasi non-stop menyang Tokyo ing Maret 2023.

Wiwit tanggal 1 Agustus, Aeromexico bakal nerusake operasi antarane Bandara Internasional Mexico City lan Bandara Internasional Incheon ing Seoul, Korea Selatan. Maskapai iki bakal nawakake penerbangan saben dina, dadi siji-sijine maskapai ing Amerika Latin sing nyambungake loro wilayah kasebut.

Mangkat saka Mexico City, rute kasebut bakal mandheg ing Bandara Internasional Monterrey. Saka Seoul, rute kasebut bakal mabur tanpa henti menyang Mexico City. Luwih saka 12,000 kursi saben wulan bakal kasedhiya, lan tiket saiki lagi didol Aeromexicosaluran resmi.

dalandeparturerawuh
Kota Meksiko (MEX) – Monterrey (MTY)20: 00 h21: 50 h
Monterrey (MTY) -
Seoul (ICN)
23: 55 h06: 00 h
Seoul (ICN) -
Kota Meksiko (MEX)
 
11: 40 h10: 40 h
rincian itinerary

Iki bakal dadi tujuan nomer loro maskapai ing Asia sawise miwiti maneh operasi non-stop menyang Tokyo ing Maret 2023. Disambungake maneh rute Seoul nggandakake tawaran perusahaan ing wilayah iki lan nguatake komitmen karo pelanggan bisnis lan luang sing lelungan liwat loro pasar kasebut.

Penerbangan iki bakal dilakokno karo Boeing 787 Dreamliner fitur kasebut nambah efisiensi bahan bakar lan nyuda emisi karbon nganti 25%. lan nawakake pilihan layanan Premier One, AM Plus, lan Kabin Utama.

About penulis

Avatar saka Harry Johnson

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...