Penerbangan Afrika: Garis Urip kanggo Pariwisata lan Ekonomi

AviaDev
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Rute udhara anyar dibutuhake banget ing Afrika, lan papan pariwisata nasional kudu njupuk kesempatan kanggo nambah iki kanggo pertumbuhan ekonomi negarane. Afrika mung duwe 1.9% lalu lintas udhara penumpang lan kargo global.

Ing lokakarya AviaDev Africa anyar, sing dianakake kanthi kolaborasi karo SADC Business Council Tourism Alliance, eksekutif maskapai negesake kekuwatan papan pariwisata dumunung ing nggunakake data pasar lan hubungan industri kanggo ngyakinake operator sing mamang babagan kelangsungan jangka panjang rute anyar.

"Pariwisata luwih saka mung lelungan luang. Pariwisata minangka kegiatan ekonomi kritis sing mbutuhake pamikiran strategis lan kolaborasi antarane sektor, "ujare Kojo Bentum-Williams, Pakar Komunikasi Afrika Senior Pariwisata PBB.

Sylvain Bosc, mantan Chief Commercial Officer SAA lan Fastjet, negesake pentinge nuduhake bathi sing tetep. "Organisasi pemasaran tujuan (DMOs) kudu ngedol visi jangka panjang sing nyoroti prospek pertumbuhan tujuan lan dampak ekonomi," ujare. "Insentif kreatif kaya co-marketing, nyuda biaya maskapai, lan ngitung volume penumpang bisa luwih kuat tinimbang subsidi langsung."

Bosc nyathet yen DMOs kudu "nggawa cahya anyar" kanggo maskapai data sing wis ana kanthi menehi wawasan babagan perkembangan ekonomi lokal sing bakal teka kaya tambang anyar utawa proyek infrastruktur sing bisa nyebabake lalu lintas perusahaan. "Wawasan lokal bisa nyedhiyakake maskapai kanthi kapercayan sing dibutuhake kanggo nandur modal ing rute anyar," ujare.

Natalia Rosa, Pimpinan Proyek saka SADC Business Council Tourism Alliance, nandheske peran kritis penerbangan ing pembangunan regional: "Penerbangan dudu kemewahan, nanging dadi nyawa ekonomi regional modern. Konektivitas udara sing luwih apik mbukak macem-macem keuntungan: nyepetake lelungan, mbukak lawang kanggo pasar pariwisata anyar, lan nguatake hubungan ekonomi regional.

Gavin Eccles, Kepala Vertikal ing BAE Ventures, negesake papan pariwisata kudu "ing meja" kanthi kasus-kasus menarik sing didhukung dening wawasan pasar lokal, hubungan perdagangan lelungan, lan titik sade unik sing asring kekurangan maskapai.

"Papan Pariwisata ora mung nyedhiyakake data nanging uga menehi perspektif lokal sing bisa uga ora diduweni dening maskapai," ujare Eccles, nyatakake merek India sing sukses "Incredible India" sing dirusak dening konektivitas sing ora apik.

Kerjasama regional, kayata kabijakan visa sing disinkronake, promosi jadwal kolaboratif, lan panggunaan dana konservasi, uga bisa nyumbang kanggo mbiayai pangembangan rute. Nanging, disaranake dening Tim Harris saka Helm Growth Advisors supaya prioritas retensi lan ekspansi layanan maskapai saiki kudu sadurunge narik rute anyar.

Nalika subsidi langsung ngadhepi pitakonan kelestarian, Bentum-Williams ujar manawa insentif liyane ngidini "lingkungan kepercayaan" kanggo maskapai sing fokus ing bathi.

"Ana perlu kanggo ngganti narasi saka mung mbayar maskapai kanggo fly rute kanggo nggawe lingkungan dateng lan kapercayan," ngandika.

Jillian Blackbeard, CEO Asosiasi Pariwisata Eden Afrika, nyorot kolaborasi sing sukses karo Proflight liwat para pemangku kepentingan lokal lan dhukungan perdagangan, mbangun kapercayan maskapai tanpa insentif utama.

"We makarya rapet karo Proflight lan stakeholder lokal kanggo mesthekake yen rute padha didhukung dening perdagangan lan sektor swasta, kang mbantu mbangun kapercayan ing maskapai lan mimpin kanggo pembangunan rute sukses tanpa insentif financial pinunjul," nuduhake Blackbeard.

Upaya terkoordinasi nggunakake keahlian tujuan DMO bisa mbukak kunci konektivitas sing tambah - garis urip kanggo ekonomi pariwisata Afrika sing wis suwe amarga hubungan udara sing ora apik.

Bengkel AviaDev Africa dirancang minangka platform kanggo tumindak kanggo ngatasi tantangan industri penerbangan lan kolaborasi ing solusi.

SADC Business Council Tourism Alliance minangka asosiasi nirlaba, basis anggota sing dadi katalis kanggo pangembangan lelungan lan pariwisata sing tanggung jawab menyang, saka, lan ing wilayah Komunitas Pembangunan Afrika Selatan (SADC).

Dikelola dening Dewan Bisnis SADC, Aliansi Bisnis Pariwisata ngupaya nyawiji badan sektor swasta puncak ing saindhenging wilayah lan para pemangku kepentingan lan mitra pariwisata sektor swasta lan umum liyane kanggo ningkatake nilai, kualitas, lan pertumbuhan lelungan lan pariwisata sing lestari menyang, saka, lan ing wilayah SADC.

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...