Warta Breaking Travel negara | wilayah Warta Pamrentah Industri Hospitality News Pernyataan Pers USA

AHLA pengin Legislasi Perubahan Iklim kanggo nglindhungi Investor Hotel AS

Pengaruh COVID-19 ing Industri Hotel AS miturut Negara
ditulis dening Juergen T Steinmetz

American Hotel and Lodging Association (AHLA) marang Ketua SEC Gary Gensler kanggo dipikir kapentingan kanggo American Hotel Investor.

Print Friendly, PDF & Email

Surat AHLA menyang Komisi Sekuritas lan Bursa

Presiden & CEO American Hotel and Lodging Association (AHLA) Chip Rogers marang Ketua SEC Gary Gensler yen AHLA nduweni komitmen kanggo ngatasi owah-owahan iklim, lan akeh anggota AHLA sing wis pirang-pirang taun ngarahake masalah kasebut, nanging aturan rancangan SEC bisa uga sebaliknya. efek minangka dimaksudaké.

PAMBAHAN PENTING

Isi iki adhedhasar siaran pers utawa media pitch, lan kasedhiya kanggo pelanggan premium kita. Profesional PR pitching kanggo pers-liputan ing eTurboNews bisa ngindhari paywall nalika nggunakake opsi komersial.

Mangga deleng www.breakingnewseditor.com

"Kita pitados bilih pranata-pranata tartamtu saka Aturan kaya sing wis dirancang bakal nyurung sawetara pendaftar supaya ora nerusake praktik sing maju lan ngetrapake inisiatif sing ana gandhengane karo iklim," ujare Rogers.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar