Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kazakhstan News Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Air Astana nerusake check-in online kanggo penerbangan internasional

Air Astana nerusake check-in online kanggo penerbangan internasional
Air Astana nerusake check-in online kanggo penerbangan internasional
ditulis dening Harry Johnson

Check-in online Air Astana mbukak 36 jam sadurunge budhal penerbangan internasional lan rampung 60 menit sadurunge budhal

Air Astana wis nerusake check-in online kanggo penumpang sing lelungan ing penerbangan terjadwal internasional tartamtu, kanthi layanan saiki kasedhiya ing situs web maskapai lan ing aplikasi seluler Air Astana.

Penumpang bisa nindakake check-in online nganggo boarding pass sing dicithak kanggo penerbangan sing dijadwalake saka Kazakhstan menyang Antalya, Bodrum, Istanbul, Malé, Podgorica, Tbilisi, Batumi, Tashkent lan Bishkek, uga kanggo penerbangan sing dijadwal menyang Kazakhstan saka Amsterdam, Frankfurt, London, Istanbul, Heraklion, Dubai, Delhi, Seoul, Tbilisi, Batumi, Baku, Dushanbe, Tashkent lan Bishkek.

Layanan kasebut uga kasedhiya tanpa boarding pass sing dicithak kanggo penerbangan sing dijadwalake saka Kazakhstan menyang Heraklion, uga saka Male, Bodrum lan Antalya menyang Kazakhstan. Kahanan bisa beda-beda gumantung saka syarat saben negara.

Priksa-in online mbukak 36 jam sadurunge budhal lan rampung 60 menit sadurunge budhal. Priksa-in online ora kasedhiya kanggo bocah-bocah sing ora diiringi, penumpang sing mbutuhake papan ekstra lan sing ana ing tandu.

Penumpang sing nyekel boarding pass seluler bisa nerusake menyang pesawat kanggo penerbangan domestik budhal saka Almaty, Nur-Sultan, Shymkent, Kyzylorda lan Oskemen.

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...