Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Canada Investment News wong Pernyataan Pers Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA

Air Canada lan United Airlines partner kanggo penerbangan US-Kanada

Air Canada lan United Airlines partner kanggo penerbangan US-Kanada
Air Canada lan United Airlines partner kanggo penerbangan US-Kanada
ditulis dening Harry Johnson

Pelanggan bakal bisa nyambung menyang 38 tujuan codeshare ing AS lan wolung kutha paling populer ing Kanada

Air Canada lan United Airlines dina iki ngumumake persetujuan bisnis gabungan kanggo pasar transborder Kanada-AS, mbangun aliansi sing wis suwe, sing bakal menehi pilihan penerbangan luwih akeh lan jadwal penerbangan sing luwih apik kanggo para pelanggan sing lelungan ing antarane negara kasebut.

Pelanggan bakal bisa nyambung menyang 38 tujuan codeshare ing AS lan wolung kutha paling populer ing Kanada - kabeh nalika ngrasakake keuntungan saka program kasetyan MileagePlus lan Aeroplan operator. Persetujuan kasebut uga bakal ngiyatake lan tuwuh jaringan operator lan mbantu nyepetake pemulihan COVID-19.

"United minangka maskapai kelas donya lan kita seneng banget nggedhekake kemitraan sing wis mapan kanggo luwih ningkatake perjalanan pelanggan antarane Kanada lan AS kanthi menehi pilihan luwih akeh, luwih kepenak lan pengalaman bandara sing luwih apik," ujare Mark Galardo, Senior. Wakil Presiden Perencanaan Jaringan lan Manajemen Pendapatan ing Air Canada. "Persetujuan iki nandhani fase anyar ing hubungan sing berkembang sing bakal nyepetake pemulihan saka pandemi lan nguatake loro operator kasebut. Iki uga bakal ngidini kita ngoptimalake hub lan jadwal lan nggedhekake konektivitas jaringan global kanggo njaga kepemimpinan ing pasar.

"Kanthi persetujuan anyar iki, kita luwih nguatake kemitraan sing wis suwe karo Air Canada," ujare Patrick Quayle, Wakil Presiden Senior Perencanaan Jaringan lan Aliansi Global ing Airlines. "Nalika lelungan internasional terus pulih, kemitraan sing ditambahi iki bakal menehi pengalaman sing luwih apik kanggo kabeh lelungan transborder."

Pelanggan sing nggoleki penerbangan antarane AS lan Kanada ing situs web lan aplikasi United utawa Air Canada bakal nemokake opsi penerbangan liyane sing dijadwalake ing wektu sing luwih trep. Codeshare antarane loro operator uga bakal ditambahi lan anggota saka loro program MileagePlus lan Aeroplan bakal duwe opsi liyane akrual lan nebus.

Reuni lelungan global World Travel Market London bali! Lan sampeyan diundang. Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo nyambung karo profesional industri liyane, jaringan peer-to-peer, sinau wawasan sing penting lan entuk sukses bisnis mung 3 dina! Register kanggo ngamanake panggonan sampeyan dina iki! bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Ing taun 2019, pasar transborder AS-Kanada minangka pasar transportasi udara penumpang internasional paling gedhe nomer loro ing donya lan pasar internasional paling gedhe kanggo Kanada lan AS, sing diukur saka kursi.

Air Canada lan United wis kerja sama ing pasar transborder, miturut syarat kekebalan antitrust AS sing ana. Ing persetujuan bisnis gabungan, miturut syarat peraturan lan antitrust AS lan Kanada, loro maskapai saiki bakal bisa:

  • Koordinasi jaringan lan jadwale, supaya operator bisa menehi pilihan luwih akeh marang pelanggan, kalebu luwih akeh penerbangan sedina muput lan luwih akeh akses menyang inventaris kursi saben maskapai.
  • Ningkatake codeshare ing penerbangan transborder, ora kalebu pasar lan wilayah luang AS tartamtu. Operator ngarepake pelanggan bakal bisa nyambung menyang 46 tujuan codeshare transborder kanthi luwih saka 400 frekuensi saben dina ing 2022 - kanthi kesempatan kanggo nambah luwih akeh tujuan codeshare kanggo rute domestik ing Kanada lan AS
  • Adol kursi ing penerbangan transborder saben liyane lan nuduhake revenue ing penerbangan antarane pasar hub (ngendi panguwasa peraturan lan syarat antitrust ngidini), saéngga operator kanggo nambah kapasitas sakabèhé.
  • Nyelarasake kawicaksanan pelanggan kanggo konsistensi sing luwih gedhe lan ngaktifake panyedhiya produk onboard sing lancar, nggawe lokasi bandara sing kasedhiya lan menehi nilai ekstra kanggo program frequent flyer saben operator.
  • Ngidini loro operator kasebut bisa kerja luwih cedhak kanggo nggayuh tujuan kelestarian.

Implementasi kemitraan sing ditambahi dibangun ing kerjasama sing cedhak saka loro operator kasebut lan persetujuan peraturan sing sadurunge wis entuk. United lan Air Canada uga dadi anggota saka Star Alliance lan perjanjian bisnis gabungan transatlantik karo Grup Lufthansa.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...