Air Canada nerusake penerbangan saka Toronto menyang Pelabuhan Spanyol, Trinidad

Air Canada nerusake penerbangan saka Toronto menyang Pelabuhan Spanyol, Trinidad
Air Canada nerusake penerbangan saka Toronto menyang Pelabuhan Spanyol, Trinidad
ditulis dening Harry Johnson

Air Canada bakal miwiti maneh layanan Trinidad tanggal 1 November 2023, kanthi telung penerbangan saben minggu - dina Rebo, Kamis lan Setu.

Pariwisata Trinidad ngumumake yen Air Canada bakal bali layanan udara antarane Toronto, Kanada menyang Port of Spain, Trinidad. Iki minangka warta sambutan kanggo lelungan lan industri pariwisata.

Secara historis, Air Canada wis lan isih dadi mitra penting kanggo Trinidad lan Tobagoindustri pariwisata lan konektivitas diaspora. Maskapai penerbangan kanggo periode rolas wulan Januari nganti Desember 2019 duwe total 22,918 penumpang sing mudhun ing Pelabuhan Spanyol, Trinidad.

Air Canada bakal miwiti maneh layanan ing 1 November 2023, kanthi telung penerbangan saben minggu tekan ing Trinidad jam 11:25, dina Rebo, Kamis lan Setu lan budhal jam 12:30 dina Kamis, Jum'at, lan Minggu.

Banjur wiwit tanggal 3 Desember 2023 nganti 9 Maret 2024, layanan bakal ditambah dadi papat penerbangan saben minggu, tekan jam 12:25, Senin, Rebo, Kemis lan Setu, lan budhal jam 1:30, Selasa, Kemis, Jum'at lan Minggu.

Carla Cupid, Chief Executive Officer of Tourism Trinidad, ngandika "We welcome back Air Canada to our destination. Iki minangka pangembangan positif kanggo industri pariwisata kita, lan kita ngarepake nggunakake sambungan iki kanggo terus promosi Trinidad minangka tujuan wisata sing paling dhuwur.

Nalika krungu kabar babagan penerbangan anyar, Komisaris Tinggi Kanada menyang Trinidad lan Tobago, Yang Mulia Arif Keshani, nyathet yen, "Hubungan antarane negara kita penting lan aku seneng banget yen Air Canada bakal nerusake penerbangan ing antarane Pelabuhan. Spanyol lan Toronto musim gugur iki. Iki, digabungake karo ekspansi program wewenang perjalanan elektronik (eTA) Kanada kanggo nyakup Trinidad lan Tobago, bakal luwih bisa ningkatake hubungan ekonomi, sosial lan wong menyang wong.

Menteri Pariwisata, Kabudayan lan Seni, Senator Randall Mitchell, uga nyatakake antusiasme babagan warta kasebut. Kita terus kerja bareng karo mitra internasional lan para pemangku kepentingan ing industri Transportasi Udara kanggo nambah konektivitas lan kapasitas kursi saka pasar sumber tradisional lan ing wektu sing padha, nyuda biaya lelungan menyang Trinidad lan Tobago. Dheweke terus, "Iki nikah karo woro-woro anyar saka pamrentah Kanada babagan perjalanan gratis Visa menyang Kanada menyang diaspora sing ana ing kana."

Pariwisata Trinidad lan Kamentrian Pariwisata, Budaya lan Kesenian yakin manawa miwiti maneh layanan Air Canada antarane Toronto lan Pelabuhan Spanyol bakal dadi dorongan utama kanggo industri pariwisata. Penerbangan maskapai kasebut bakal nyedhiyakake cara sing trep lan terjangkau kanggo wong Kanada kanggo lelungan menyang Trinidad lan kosok balene, nalika mbantu narik luwih akeh pengunjung saka negara liya.


WTNGABUNG | eTurboNews | eTN

(eTN): Air Canada Terusake Penerbangan saka Toronto menyang Port of Spain, Trinidad | lisensi re-post isi kirim


 

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...