Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Canada News wong Pernyataan Pers tanggung jawab Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Uni Emirat Arab

Air Canada kemitraan karo Emirates

Air Canada kemitraan karo Emirates
Air Canada kemitraan karo Emirates
ditulis dening Harry Johnson

Pelanggan bakal duwe kemampuan kanggo Book lelungan nyambungake antarane jaringan loro maskapai karo ease saka tiket siji

Air Canada lan Emirates dina iki ngumumake penandatanganan perjanjian kemitraan strategis sing bakal nggawe luwih akeh pilihan kanggo pelanggan nalika lelungan ing jaringan operator lan uga nambah pengalaman pelanggan sajrone lelungan.

Air Canada lan Emirates arep nggawe hubungan codeshare mengko ing 2022 sing bakal nawakake pilihan perjalanan konsumen sing luwih apik kanggo pelanggan Air Canada kanggo lelungan menyang Uni Emirat Arab lan menyang tujuan ngluwihi Dubai. Emirat pelanggan uga bakal seneng pengalaman travel meningkat nalika lelungan menyang Toronto utawa kanggo tujuan tombol tengen ing Air Canada jaringan. Pelanggan bakal duwe kemampuan kanggo Book lelungan nyambungake antarane jaringan loro maskapai kanthi gampang saka tiket siji, konektivitas lancar ing hub global pamilike operator lan transfer bagasi menyang tujuan pungkasan.

"Nalika kita terus ngupayakake strategi kanggo nggedhekake jangkauan global kanggo nanggepi kesempatan sing tuwuh ing pasar VFR (Ngunjungi Kanca lan Sederek) sing nglayani komunitas multikultural Kanada sing gedhe, kita seneng banget nggawe kemitraan strategis karo Emirates, operator bendera sing dihormati. Uni Emirat Arab kanthi hub ing kutha Dubai sing sregep. Persetujuan strategis iki bakal nggawe sinergi jaringan, lan pelanggan Air Canada bakal duwe opsi tambahan sing trep nalika lelungan antarane Kanada lan Uni Emirat Arab uga tujuan ngluwihi Dubai, "ujare Michael Rousseau, Presiden lan Chief Executive Officer ing Air Canada. "Kita ngarepake ngenalake layanan codeshare Air Canada ing penerbangan Emirates utama, uga nambah kode EK ing penerbangan Air Canada sing dipilih, lan nampa pelanggan Emirates ing layanan kita ing pungkasan taun iki." 

Sir Tim Clark, Presiden Emirates Airline ujar: "Iki minangka kemitraan sing penting sing bakal ngidini para pelanggan ngakses luwih akeh tujuan ing Kanada lan Amerika, liwat gerbang Toronto lan AS. Uga mbukak akeh kombinasi rute anyar kanggo wong sing lelungan ngliwati jaringan ekstensif Emirates lan Air Canada ing Amerika, Timur Tengah, Afrika lan Asia. Kita seneng kerja sama karo Air Canada, salah sawijining maskapai penerbangan paling mapan ing Amerika Utara lan operator bendera Kanada lan kita ngarep-arep bisa maju bebarengan ing macem-macem wilayah kanggo nyedhiyakake pilihan lan pengalaman penerbangan pelanggan sing luwih apik.

Kanggo luwih nambah pengalaman pelanggan, operator uga bakal nggawe keuntungan frequent flyer timbal balik lan akses lounge timbal balik kanggo pelanggan kualifikasi. Rincian liyane babagan kemitraan lan rute codeshare tartamtu bakal diumumake nalika rampung lan bakal tundhuk persetujuan peraturan lan dokumentasi pungkasan.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...