Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis China Tujuan Hungary News Mbangun maneh Pariwisata transportasi

Air China nerusake penerbangan sing dijadwalake antarane Beijing lan Budapest

Penerbangan penumpang sing dijadwalake antarane Hongaria lan China diterusake
Penerbangan penumpang sing dijadwalake antarane Hongaria lan China diterusake
ditulis dening Harry Johnson

Penerbangan sing diluncurake maneh antarane ibukutha China lan Hongaria bakal dilakokno dening Air China saben Kamis

China lan Hongaria ngrayakake maneh resmi penerbangan penumpang sing dijadwalake reguler antarane rong negara sawise pesawat Air China langsung saka Beijing ndharat ing Bandara Internasional Ferenc Liszt Budapest wingi.

Beijing lan Budapest nundha layanan udara langsung antarane China lan Hongaria ing awal 2020, amarga pandemik COVID-19 global.

Penerbangan sing diluncurake maneh antarane ibukutha Cina lan Hongaria bakal dilakokno dening Air China saben ana, miturut maskapai.

Peter Szijjarto, menteri urusan luar negeri lan perdagangan Hungaria nulis ing kaca Facebook dheweke yen miwiti maneh layanan udara Beijing-Budapest minangka tonggak sejarah sing bakal ningkatake pariwisata, perdagangan lan ekonomi Hongaria sakabèhé.

Hubungan udara langsung antarane China lan Hongaria didegake ing 2015, kanthi Air China ngluncurake penerbangan penumpang langsung pertama antarane Beijing lan Budapest tanggal 1 Mei taun iku.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Air China Limited minangka operator gendera Republik Rakyat China lan salah sawijining maskapai "Tiga Besar" ing daratan China. Markas Air China ana ing Distrik Shunyi, Beijing. Operasi penerbangan Air China adhedhasar utamane ing Bandara Internasional Ibu Kota Beijing.

Bandara Internasional Ibu Kota Beijing (IATA: PEK, ICAO: ZBAA) iku salah siji saka rong bandara internasional sing nglayani Beijing, siji liyane yaiku Bandara Internasional Daxing Beijing (PKX). Dumunung 32 km (20 mi) sisih lor-wétan pusat kutha Beijing, ing sawijining eksklave Distrik Chaoyang lan saubengé exclave kasebut ing pinggiran kutha Distrik Shunyi. Bandara iki diduweni lan dilakokno dening Beijing Capital International Airport Company Limited, perusahaan sing dikontrol negara. Kode Bandara IATA bandara, PEK, adhedhasar jeneng romanisasi kutha kasebut, Peking.

Bandar Udara Internasional Budapest Ferenc Liszt (IATA: BUD, ICAO: LHBP), biyèn dikenal minangka Bandar Udara Internasional Budapest Ferihegy lan isih umum diarani mung Ferihegy, iku bandara internasional sing nglayani ibukutha Hungaria Budapest. Iki minangka sing paling gedhe saka papat bandara komersial ing negara kasebut, sadurunge Debrecen lan Héviz–Balaton. Bandara iki dumunung 16 kilometer (9.9 mi) sisih kidul-wétan saka pusat Budapest (wates karo Pest County) lan diganti jeneng ing taun 2011 kanggo ngurmati komposer Hungaria paling misuwur Franz Liszt nalika mengeti 200 taun lair.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...