Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis France Investment Walanda News Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Blanja Sustainable Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Air France-KLM pesen papat jet Airbus A350F anyar

Air France-KLM pesen papat jet Airbus A350F anyar
Air France-KLM pesen papat jet Airbus A350F anyar
ditulis dening Harry Johnson

Air France-KLM wis ngrampungake pesenan karo Airbus kanggo papat kargo A350F generasi anyar, sawise komitmen sadurunge sing diumumake ing Desember 2021. Kargo kasebut ditakdirake kanggo nambah kapasitas kargo Air France kanthi pesawat kargo paling efisien lan lestari sing kasedhiya ing pasar. 

A350F adhedhasar pimpinan jarak jauh paling modern ing donya, yaiku A350. Pesawat kasebut bakal nampilake lawang kargo dek utama sing gedhe lan dawa fuselage sing dioptimalake kanggo operasi kargo.

Luwih saka 70% awak pesawat digawe saka bahan canggih sing nyebabake bobot take-off 30 ton sing luwih entheng, sing bebarengan karo mesin Rolls-Royce sing efisien ngasilake keuntungan paling sethithik 20% bahan bakar sing luwih murah lan CO2 tinimbang pesaing sing paling cedhak saiki.

Kanthi kapabilitas muatan 109 ton (+3t muatan / volume 11% luwih akeh tinimbang saingane), A350F nglayani kabeh pasar kargo (Express, kargo umum, kargo khusus ...) kanggo standar emisi CO₂ ICAO sing ditingkatake.

"Maskapai penerbangan saiki duwe pilihan, lan kita salut karo Air France sing gabung karo sing arep kanggo owah-owahan langkah A350F ing efisiensi lan kelestarian kanggo operasi kargo ing mangsa ngarep. We are gratified dening gelombang adopters awal sing, kaya Air France, ndeleng ekonomi lan teken lingkungan saka A350s minangka ngadeg metu mungsuh alternatif, kepungkur, ana lan mangsa. Merci Air France.” ujare Christian Scherer, Airbus Chief Commercial Officer lan Kepala Airbus International. 

Diluncurake ing taun 2021, A350F nyathet 29 pesenan lan komitmen saka limang pelanggan.

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...