Air Transat lan WestJet ngluncurake codeshare transatlantik anyar

Air Transat lan WestJet ngluncurake codeshare transatlantik anyar

Print Friendly, PDF & Email

Air Transat lan WestJet ngluncurake codeshare transatlantik anyar

Air Transat lan WestJet ngluncurake codeshare transatlantik anyar

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.