Airlines Airport aviation Belgium Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Canada Croatia France Italia News wong Mbangun maneh Spanyol Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Inggris USA

Air Transat mbukak maneh sebagian besar rute musim panas Eropa

Air Transat mbukak maneh sebagian besar rute musim panas Eropa
Air Transat mbukak maneh sebagian besar rute musim panas Eropa
ditulis dening Harry Johnson

Air Transat ngumumake dina iki ngluncurake maneh sawetara rute kanggo musim panas. Utamane, perusahaan kasebut nggabungake posisi ing pasar transatlantik lan terus ngembangake layanan ing Amerika Serikat, saliyane nawakake penerbangan menyang Kidul lan ing Kanada. Ing puncak musim panas, bakal ngoperasikake luwih saka 250 penerbangan langsung saben minggu ing 69 rute langsung.

"Angka kasebut kanthi jelas nuduhake manawa kanthi mbatesi watesan lelungan ing saindenging jagad, wong-wong luwih siyap kanggo ngrancang perjalanan sabanjure, apa menyang Eropa, AS, Kanada utawa menyang tujuan Kidul," ujare Joseph Adamo, Kepala Penjualan lan Pemasaran. Petugas, Trans. Dheweke terus: "Pangarepan kanggo musim panas apik, lan penawaran udara sing akeh banget, sing kalebu mayoritas tujuan pra-pandemi uga rute anyar sing nyenengake, ngidini kita nanggapi panjaluk sing penting. Lonjakan panjaluk iki uga ngidini kita nambah kapasitas ing rute utama tartamtu ing antarane saiki lan pungkasan musim dingin.

Layanan ditambahi menyang Eropah wiwit ing April

Saka Montreal lan wiwit ing April, Air Transat mboko sithik bakal nerusake penerbangan langsung menyang 16 tujuan Eropah kalebu, kanggo pisanan, Amsterdam. Pelanggan bakal bisa maneh lelungan tanpa henti menyang Athena, Basel-Mulhouse, Barcelona, ​​​​Brussels, London, Madrid, Porto, Roma lan Venesia, uga menyang provinsi Prancis, kalebu Bordeaux, Lyon, Marseille, Nantes, Nice lan Toulouse. Kajaba iku, maskapai saiki nawakake penerbangan menyang Malaga lan Lisbon, uga layanan saben dina menyang Paris, sing bakal nambah nganti 14 penerbangan saben minggu nalika musim panas.

Saka Quebec City, Air Transat bakal dadi siji-sijine maskapai sing nawakake layanan non-stop menyang rong ibukutha Eropa: pisanan, menyang Paris wiwit awal April lan, kanggo pisanan lan khusus, menyang London ing Mei.

Saka Toronto, Air Transat bakal nglayani 15 kutha Eropa ing musim panas iki. Penerbangan menyang Amsterdam, Athens, Barcelona, ​​Dublin, Lamezia, Paris, Roma, Venice lan Zagreb bakal ditawakake maneh, saliyane penerbangan sing saiki dioperasikake menyang Glasgow, Lisbon, London, Manchester lan Porto. Salajengipun, amarga panjaluk sing tetep kanggo Portugal kidul, Air Transat saiki bakal mabur menyang Faro ing saindhenging taun.

Kutha budhalTujuanMiwiti
MontrealAthensApril 30
MontrealAmsterdam*Bisa 5
MontrealBarcelonaApril 13
MontrealBordeauxBisa 2
MontrealBrusselsBisa 2
MontrealBasel-Mulhouse-FreiburgBisa 4
MontrealLisbonTaun-taun
MontrealLondon-GatwickBisa 1
MontrealLyonApril 25
MontrealMadridApril 5
MontrealMalagaTaun-taun
MontrealMarseillesApril 8
MontrealNantesBisa 2
MontrealNiceBisa 3
MontrealParisTaun-taun
MontrealPortoBisa 5
MontrealRomaApril 8
MontrealToulouseBisa 1
MontrealVeniceBisa 5
City QuebecParisApril 10
City QuebecLondon *Bisa 11
TorontoAmsterdamApril 13
TorontoAthensBisa 1
TorontoBarcelonaBisa 3
TorontoFaroTaun-taun
TorontoGlasgowTaun-taun
TorontoLisbonTaun-taun
TorontoLondonTaun-taun
TorontoManchesterTaun-taun
TorontoParisBisa 3
TorontoPortoTaun-taun
TorontoDublinApril 11
TorontoRomaApril 16
TorontoLameziaJuni 8
TorontoVeniceBisa 2
TorontoZagrebBisa 7

Air Transat bakal ndharat ing California kanggo pisanan ing sajarah sawijining, porsi loro San Francisco lan Los Angeles saka Montreal. Lan diwenehi popularitas unfaltering saka Florida, maskapai bakal operasi sawetara penerbangan sawijining taun; yaiku, flights saka Montreal kanggo Fort Lauderdale lan Miami, saka Quebec City kanggo Fort Lauderdale, lan saka Toronto kanggo Fort Lauderdale lan Orlando, saiki bakal ana saindhenging taun.

Kutha budhalTujuanMiwiti
MontrealBenteng LauderdaleTaun-taun
MontrealLos Angeles *Bisa 16
MontrealMiamiTaun-taun
MontrealLangkawiTaun-taun
MontrealSan Francisco*Bisa 19
City QuebecBenteng LauderdaleTaun-taun
TorontoBenteng LauderdaleTaun-taun
TorontoLangkawiTaun-taun

Kapentingan ing penerbangan domestik ora ilang lan kabeh indikasi yen lelungan ing Kanada isih bakal populer ing musim panas iki. Pramila Air Transat bakal nawakake program penerbangan sing ditingkatake antarane Montreal, Toronto, Kota Quebec, Calgary lan Vancouver.

Penerbangan kasebut uga bakal nyedhiyakake akses menyang penerbangan internasional kanggo akeh wong Kanada liwat sambungan ing Toronto lan Montreal.

dalanMiwiti
Montreal - CalgaryBisa 2
Montreal - QuebecApril 10
Montreal - TorontoTaun-taun
Montreal - VancouverBisa 1
Toronto - CalgaryBisa 1
Toronto - VancouverBisa 1

Amarga wong Kanada tetep seneng karo Kidul sanajan ing musim panas, Air Transat bakal nawakake macem-macem tujuan sing paling populer ing Meksiko lan Karibia saka Montreal, Quebec City lan Toronto.

Kutha budhalTujuanMiwiti
MontrealCancunTaun-taun
MontrealCayo cocoTaun-taun
MontrealHolguinTaun-taun
MontrealLangkawiTaun-taun
MontrealPort-au-PrinceTaun-taun
MontrealPuerto PlataTaun-taun
MontrealPunta CanaTaun-taun
MontrealSamanaTaun-taun
MontrealSanta ClaraTaun-taun
MontrealVaraderoTaun-taun
City QuebecCancunTaun-taun
City QuebecPunta CanaTaun-taun
TorontoCancunTaun-taun
TorontoCayo cocoTaun-taun
TorontoHolguinTaun-taun
TorontoPuerto PlataTaun-taun
TorontoPunta CanaTaun-taun
TorontoSanta ClaraTaun-taun
TorontoVaraderoTaun-taun

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...