Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Mbangun maneh tanggung jawab Wisata transportasi News Wire Plancongan USA

Lelungan udara antarane AS lan Eropa munggah 863% ing Maret 2022

Lelungan udara antarane AS lan Eropa munggah 863% ing Maret 2022
ditulis dening Harry Johnson

Data sing bubar dirilis dening Kantor Perjalanan lan Pariwisata Nasional (NTTO) nuduhake yen ing Maret 2022:

US- Enplanements penumpang lalu lintas udhara internasional (kedatangan + budhal) gunggunge 13.895 yuta ing Maret 2022, munggah 182% dibandhingake Maret 2021. Nanging, enplanements durung tekan tingkat pra-pandemi, karo enplanements Maret tekan mung 65% saka volume ing. Maret 2019.

Asal-Usul Perjalanan Udara Non-Stop ing Maret 2022

  • Kedatangan Penumpang Udara Non-AS menyang Amerika Serikat saka negara manca, gunggunge 2.891 yuta, +193% dibandhingake Maret 2021 lan (-44.4%) dibandhingake Maret 2019.

Ing cathetan sing gegandhengan, rawuh 'pengunjung' jaban rangkah ('I-94'/ADIS) gunggunge 1.379 yuta, kaping lima sasi berturut-turut rawuh ing jaban rangkah luwih saka 1.0 yuta.

  • Penumpang Udara Warga AS Mangkat saka Amerika Serikat menyang negara manca gunggunge 4.064 yuta, +159% dibandhingake Maret 2021 lan (-24.4%) dibandhingake Maret 2019.

Sorotan Wilayah Donya 

  • Negara Top Total Enplanements Penumpang Lalu Lintas Udara Internasional menyang lan saka Amerika Serikat padha Meksiko 3.37 yuta, Kanada 1.49 yuta, Inggris 865k, Republik Dominika 790k lan Jerman 464k (Cathetan: Air travel menyang/saka Eropah gunggungipun 3.0 yuta penumpang, munggah 862% liwat Maret 2021).
  • Pelabuhan AS paling dhuwur sing nglayani lokasi internasional yaiku New York (JFK) 1.84 yuta, Miami (MIA) 1.74 yuta, Los Angeles (LAX) 1.08 yuta, Newark (EWR) 840k lan Chicago (ORD) 547k.
  • Pelabuhan Asing Top sing nglayani lokasi AS yaiku Cancun (CUN) 1.27 yuta, London Heathrow (LHR) 789k, Toronto (YYZ) 673k, Mexico City (MEX) 596k lan Paris (CDG) 420k.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...