Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Pariwisata Eropa Pariwisata Eropa Investment Latvia News wong tanggung jawab Keslametan Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

AirBaltic ngluncurake tawaran Kapabilitas Distribusi Anyar

AirBaltic ngluncurake tawaran Kapabilitas Distribusi Anyar
AirBaltic ngluncurake tawaran Kapabilitas Distribusi Anyar
ditulis dening Harry Johnson

Penjual lelungan saiki bakal bisa pesen tarif airBaltic NDC lan konten sing dipersonalisasi liwat produk sing didhukung AI DRCT

Maskapai Latvia Air Baltic Corporation AS (airBaltic) gabung karo mitra teknologi perjalanan sing dipercaya DRCT kanggo ngluncurake penawaran Kapabilitas Distribusi Anyar (NDC) menyang pasar lokal lan internasional.

Penjual lelungan saiki bisa dipesen AirBaltic Tarif NDC lan konten sing dipersonalisasi liwat produk bertenaga AI DRCT: Ekstensi DRCT, Panelusuran DRCT lan API DRCT. Kemitraan strategis iki bakal ngidini agensi nampa penawaran penerbangan ing kahanan eksklusif saka maskapai kasebut.  

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...