Airlines Warta Breaking Travel negara | wilayah Tujuan Jerman News Pernyataan Pers Teknologi Trending

Airbus Cybersecurity, Artificial Intelligence, lan mlaku ing Mars

ILA-
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Kepiye carane penerbangan bisa dadi luwih lestari? Nalika manungsa pisanan bakal mlaku ing Mars? Keamanan siber lan intelijen buatan ing Airbus

Print Friendly, PDF & Email

Pioneering Aerospace minangka slogan kanggo ILA Berlin. Iki diwiwiti wingi lan bakal rampung ing 26 Juni.

PAMBAHAN PENTING

Isi iki adhedhasar siaran pers utawa media pitch, lan kasedhiya kanggo pelanggan premium kita. Profesional PR pitching kanggo pers-liputan ing eTurboNews bisa ngindhari paywall nalika nggunakake opsi komersial.

Mangga deleng www.breakingnewseditor.com

Kepiye carane penerbangan bisa dadi luwih lestari? Nalika manungsa pisanan bakal mlaku ing Mars? Apa pangembangan kabijakan pertahanan Eropa? Inovasi industri pemasok apa sing nggawe revolusi industri penerbangan lan ruang angkasa?

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar