Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

aviation Warta Breaking Travel News Teknologi Inggris

Airbus Nambah Jejak Inovasi Inggris Kanggo Ngembangake Teknologi Anyar

ditulis dening Dmytro Makarov

Airbus nguatake kehadirane ing Inggris kanthi ngluncurake Zero Emission Development Center (ZEDC) kanggo teknologi hidrogen.

Prioritas kanggo ZEDC Inggris yaiku pangembangan sistem bahan bakar cryogenic sing kompetitif biaya sing dibutuhake kanggo sukses mlebu layanan pesawat penumpang ZEROe Airbus ing taun 2035 lan kanggo nyepetake katrampilan lan kawruh Inggris babagan teknologi propulsi hidrogen.

ZEDC Inggris bakal entuk manfaat saka komitmen anyar saka Pamrentah Inggris kanggo njamin pendanaan £ 685 yuta kanggo Aerospace Technology Institute (ATI) sajrone telung taun sabanjure kanggo ndhukung pangembangan teknologi pesawat nol karbon lan emisi ultra-rendah.

"Ngadegake ZEDC ing Inggris ngembangake kemampuan industri ing njero Airbus kanggo ngrancang, ngembangake, nguji lan nggawe tangki panyimpenan hidrogen cryogenic lan sistem sing ana gandhengane kanggo proyek ZEROe ing patang negara asal Airbus. Iki, ditambah karo kemitraan karo ATI, bakal ngidini kita nggunakake keahlian masing-masing kanggo mujudake potensial teknologi hidrogen kanggo ndhukung dekarbonisasi industri penerbangan, "ngandika Sabine Klauke, Airbus Chief Technical Officer.

Pangembangan teknologi ing ZEDC UK anyar, sing adhedhasar ing Filton, Bristol, wis diwiwiti lan bakal nutupi produk lengkap lan kemampuan industri saka komponen nganti kabeh sistem lan tes cryogenic. Pengembangan sistem bahan bakar end-to-end, spesialisasi Airbus ing Inggris, minangka salah sawijining teknologi paling rumit sing penting kanggo kinerja pesawat hidrogen ing mangsa ngarep.

ZEDC nglengkapi jejak Riset lan Teknologi Airbus ing Inggris, uga karya tank hidrogen cair cryogenic sing ditindakake ing ZEDC Airbus sing ana ing Madrid, Spanyol lan Stade, Jerman (teknologi struktur komposit) lan ing Nantes, Prancis lan Bremen, Jerman (teknologi struktur logam). Kabeh Airbus ZEDCs samesthine bakal operasional kanthi lengkap lan siyap kanggo uji coba lemah kanthi tank hidrogen kriogenik sing fungsine pertama sajrone taun 2023, lan uji coba penerbangan diwiwiti ing taun 2026.

Kanthi fasilitas anyar iki, Airbus negesake maneh komitmen jangka panjang kanggo tetep dadi pemain utama ing ekosistem aeroangkasa sing unggul ing donya, nggarap Dewan Jet Zero kanggo nerusake riset ing sektor kasebut, ndhukung proyek ijo lan mbantu Inggris nemoni nol net ambisi. target.

Peluncuran ZEDC UK sawise mbukak fasilitas riset lan uji coba AIRTeC £40 yuta ing Filton ing wulan Juni 2021, didanai bebarengan dening ATI lan Airbus, kanggo ngirim generasi sabanjure sayap pesawat, sistem landing-gear lan desain sistem bahan bakar. .

Kanggo ngerteni luwih akeh babagan hidrogen ing penerbangan klik kene.

Kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan inovasi ing Airbus, klik kene.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Dmytro Makarov

Ninggalake Komentar

Share to...