Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis France Investment News wong tanggung jawab Keslametan Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Airbus Protect: Keamanan siber, keamanan lan kelestarian global anyar

Airbus Protect: Keamanan siber, keamanan lan kelestarian global anyar
Airbus Protect: Keamanan siber, keamanan lan kelestarian global anyar
ditulis dening Harry Johnson

Kombinasi kompetensi Airbus ing cybersecurity, safety lan kelestarian bakal menehi kesempatan kanggo wutah eksternal

Airbus Protect, anak perusahaan Airbus anyar sing nggabungake keahlian Perusahaan babagan keamanan siber, keamanan lan layanan sing gegandhengan karo kelestarian, resmi diadegake.

Tujuan entitas anyar iki yaiku nyedhiyakake penawaran layanan global sing unik kanggo nglindhungi Airbus ing saindenging perusahaan lan nyukupi kabutuhan panguwasa eksternal lan pelanggan komersial, kalebu ing bidang infrastruktur kritis.

Organisasi anyar kasebut nggabungake luwih saka 1,200 ahli sing adhedhasar ing Prancis, Jerman, Inggris, Spanyol lan Belgia sing bakal tuwuh. Airbus' kapabilitas lan pengaruh sinergi kanggo luwih ngembangake keahliane ing bidang utama kasebut.

"Kita bangga ndeleng Airbus Protect urip dina iki kanggo ndhukung ambisi Airbus kanggo ngembangake penawaran terpadu ing wilayah bisnis kritis iki, "ujare Thierry Racaud, CEO Airbus Protect.

"Tim kita setya nyukupi kabutuhan lan tantangan para pelanggan ing ngarep kanthi klompok profesional lan sumber daya sing luar biasa ing kabeh level. Diversifikasi bidang aplikasi sing ana gandhengane karo ukuran Airbus lan produke bakal nyedhiyakake papan dolanan sing apik kanggo dheweke lan kanggo bakat anyar sing bakal melu kita ing mangsa ngarep.

Thierry Racaud nduweni pengalaman manajemen bisnis internasional sing ekstensif ing sektor aeroangkasa lan wis nyekel pirang-pirang posisi eksekutif ing perusahaan IT lan Layanan, ing Prancis lan ing luar negeri.

Kombinasi kompetensi Airbus ing layanan sing ana gandhengane karo keamanan siber, safety lan kelestarian (utamane manajemen lingkungan, tanggung jawab perusahaan, risiko kesehatan lan safety) bakal menehi kesempatan kanggo tuwuh eksternal ing macem-macem segmen pasar, ing ngendi keahlian Perusahaan kanggo nglindhungi sensitif lan sensitif banget. sistem nuntut bakal nggawe propositions Nilai kuwat.

Kanthi Airbus Protect, Perusahaan ora mung ngarahake nggabungake sumber daya sing wis ana, nanging kanggo ngembangake luwih akeh, nggawe kesempatan sing menarik kanggo bakat digital lan nerusake tren positif saka atusan ahli cybersecurity sing direkrut ing taun-taun pungkasan.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...