Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Car Rental mobil Pelayaran Industri Hospitality Hotel & Resor News Lelungan Rel Resorts Blanja Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Aktivitas transaksi lelungan lan pariwisata munggah ing separo pisanan 2022

Aktivitas transaksi lelungan lan pariwisata munggah ing separo pisanan 2022
Aktivitas transaksi lelungan lan pariwisata munggah ing separo pisanan 2022
ditulis dening Harry Johnson

Nalika kegiatan kesepakatan lelungan lan pariwisata saya apik ing sawetara pasar global utama, sawetara pasar ngalami penurunan

Gunggunge 573 tawaran diumumake ing sektor lelungan lan pariwisata global sajrone H1 2022, yaiku kenaikan taun-taun (YoY) 3.1% saka 556 tawaran sing diumumake ing H1 2021.

Kegiatan kesepakatan wis didorong kanthi nambah sentimen nggawe kesepakatan ing sektor lelungan lan pariwisata sawise nyuda larangan COVID-19.

Analisis sektor nuduhake manawa nyebutake lelungan bisnis ing antarane perusahaan mundhak 4% YoY ing H1 2022 (per 13 Juni). Nanging, tren iki ora seragam ing kabeh wilayah lan pasar.

Aktivitas kesepakatan meningkat 11.7% lan 11.9% YoY ing Eropa lan Amerika Utara, ing H1 2022. Ing kontras, Asia-Pasifik, Timur Tengah & Afrika lan Amerika Selatan & Tengah nyathet penurunan 10.2%, 20.8% lan 7.1% , mungguh.

Kajaba iku, nalika aktivitas kesepakatan lelungan lan pariwisata saya apik ing sawetara pasar global utama, sawetara pasar ngalami penurunan. Volume kesepakatan tambah ing pasar kalebu AS, Inggris, India, Spanyol lan Jerman kanthi masing-masing 12.8%, 16.1%, 20.8%, 33.3% lan 41.2%.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Sauntara kuwi, pasar kayata Jepang, China, Australia, Prancis lan Korea Selatan nyekseni penurunan volume transaksi 11.1%, 11.1%, 25%, 5% lan 12.5%.

Jumlah pembiayaan usaha lan kesepakatan ekuitas pribadi sing diumumake mudhun YoY kanthi masing-masing 12.3% lan 14.6%, ing H1 2022, dene jumlah transaksi penggabungan lan akuisisi (M&A) tambah 15%.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...