Airlines Airport Asosiasi aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Car Rental Industri Hospitality Hotel & Resor Investment Luxury News wong Lelungan Rel Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Blanja Sustainable Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Aktivitas nggawe kesepakatan lelungan lan pariwisata mudhun 28.1% ing April 2022

Aktivitas nggawe kesepakatan lelungan lan pariwisata mudhun 28.1% ing April 2022
Aktivitas nggawe kesepakatan lelungan lan pariwisata mudhun 28.1% ing April 2022
ditulis dening Harry Johnson

Gunggunge 64 tawaran (kalebu penggabungan & akuisisi, ekuitas pribadi, lan pembiayaan usaha) diumumake ing sektor pariwisata lan pariwisata (T&T) global sajrone April, yaiku penurunan 28.1% saka 89 kesepakatan sing diumumake ing Maret 2022.

Kabeh wilayah wis nyekseni penurunan kegiatan transaksi sektor T&T kanthi nyuda volume transaksi ing pirang-pirang pasar global utama.

Umume jinis kesepakatan uga ngalami kemunduran. Nambah biaya bahan bakar lan varian anyar COVID-19 minangka salah sawijining sebab utama penurunan.

Pengumuman penggabungan lan akuisisi lan kesepakatan ekuitas pribadi mudhun 42.6% lan 9.1%, dene jumlah transaksi pembiayaan usaha tambah 11.8% ing wulan April dibandhingake wulan sadurunge.

Akeh pasar global utama sing nyekseni kemerosotan kegiatan kesepakatan ing sektor lelungan lan pariwisata ing April 2022.

Reuni lelungan global World Travel Market London bali! Lan sampeyan diundang. Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo nyambung karo profesional industri liyane, jaringan peer-to-peer, sinau wawasan sing penting lan entuk sukses bisnis mung 3 dina! Register kanggo ngamanake panggonan sampeyan dina iki! bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Pasar kalebu ing USA, Inggris, India, lan Jerman nyekseni 29%, 12.5%, 33.3% lan 75%, masing-masing, nyuda volume kesepakatan ing April dibandhingake wulan sadurunge.

Nanging, pasar kaya Japan, Spanyol, Prancis lan Swedia nyekseni perbaikan ing kegiatan kesepakatan.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...