Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor Investment News Resorts Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Aktivitas kesepakatan lelungan & pariwisata ndhaptar pertumbuhan marginal ing wulan Mei

Aktivitas kesepakatan lelungan & pariwisata ndhaptar pertumbuhan marginal ing wulan Mei
Aktivitas kesepakatan lelungan & pariwisata ndhaptar pertumbuhan marginal ing wulan Mei
ditulis dening Harry Johnson

Kegiatan kesepakatan ing sektor lelungan lan pariwisata global umume tetep rata sajrone Mei 2022 dibandhingake wulan sadurunge.

Miturut data paling anyar, total 73 tawaran diumumake ing sektor lelungan lan pariwisata global sajrone Mei, yaiku tuwuhing 1.4% luwih saka 72 tawaran sing diumumake ing April 2022.

Sanajan iki minangka wutah sing sithik, iki wis mbalikke penurunan sing dirasakake sektor kasebut sajrone sawetara wulan kepungkur. Wutah iki utamane didorong dening perbaikan sing dialami ing wilayah Asia-Pasifik, amarga kegiatan kesepakatan nolak ing Mei ing wilayah utama liyane kayata Amerika Utara lan Eropa dibandhingake wulan sadurunge.

Jumlah tawaran sing diumumake ing sektor lelungan & pariwisata ing wilayah Asia-Pasifik mundhak saka 10 ing April 2022 dadi 17 ing Mei 2022, dene Eropa lan Amerika Utara nyekseni penurunan kegiatan kesepakatan kanthi masing-masing 10% lan 10.7%.

Ing Asia-Pasifik, India, Australia lan China ndhaptar perbaikan saben wulan ing kegiatan kesepakatan ing wulan Mei. Kangge, kegiatan kesepakatan nolak ing sawetara pasar global utama kalebu AS.

Jumlah pembiayaan usaha lan transaksi ekuitas pribadi uga mudhun 39.1% lan 9.1% ing Mei dibandhingake wulan sadurunge, dene volume transaksi M&A tambah 28.9%.

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...