Akun Facebook Palsu Bandara Praha Adol 'Koper sing Ilang'

Akun Facebook Palsu Bandara Praha Adol 'Koper sing Ilang'
Akun Facebook Palsu Bandara Praha Adol 'Koper sing Ilang'
Avatar saka Harry Johnson
ditulis dening Harry Johnson

Bandara Václav Havel Prague ngetokake peringatan yen situs bandara palsu nawakake bagasi sing ilang kanggo didol.

Tambah kedadean profil penipuan sing nyamar dadi Bandara Václav Havel Prague diamati ing jaringan sosial Facebook, nyebabake peringatan saka panguwasa Bandara Praha. Akun-akun ngapusi iki ngiklanake dodolan bagasi sing salah panggonan. Bandara Praha wis ngawasi kanthi ati-ati lan nglaporake profil kasebut sajrone wektu sing suwe. Sayange, Meta, perusahaan sing tanggung jawab kanggo njupuk tindakan sing dibutuhake, tetep ora nanggapi.

Bandara Václav Havel Prague pejabat banget menehi saran supaya individu tetep waspada babagan kegiatan online lan verifikasi legitimasi profil sing dibukak. Penting supaya ora mbukak informasi pribadhi utawa kertu kredit ing kahanan apa wae.

Bandara Václav Havel Praha arang nemoni koper sing ora diklaim. Yen kedadeyan sing langka, perusahaan sing nangani langsung nransfer koper menyang markas maskapai sajrone telung nganti patang dina sawise ditemokake.

Prague Airport categorically mratelakaken bilih iku ora melu ing Advertisement saka sembarang bagasi sing ora diklaim utawa ilang. Akeh bandara Eropa sing nandhang masalah sing padha karo profil media sosial sing ngapusi sajrone pirang-pirang wulan.

Bandara Václav Havel Praha, biyen Bandara Internasional Ruzyně Praha (IATA: PRG, ICAO: LKPR), iku sawijining bandara internasional ing Praha, ibukutha Republik Ceko. Bandara iki didegaké ing taun 1937, nalika ngganti Bandara Kbely (didegaké taun 1918). Iki direkonstruksi lan ditambahi ing taun 1956, 1968, 1997, lan 2006. Ing taun 2012, jeneng kasebut diganti miturut jeneng presiden pungkasan Cekoslowakia lan presiden pisanan Republik Ceko, Václav Havel. Dumunung ing pinggir tlatah Prague-Ruzyně, ing jejere desa Kněževes, 12 km (7 mi) sisih kulon pusat Praha lan 12 km (7 mi) kidul-wétan kutha Kladno.

Bandara Václav Havel Prague dadi hub kanggo Czech Airlines lan Smartwings, lan minangka basis kanggo Ryanair lan Eurowings.

About penulis

Avatar saka Harry Johnson

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...