Aljazair lan Yordania kanggo ngiyatake kerja sama ing bidang ekonomi lan pariwisata

0a11_1071
0a11_1071
ditulis dening editor

Duta Besar Yordania kanggo Aljazair Mohammad Nuymat rembugan Kamis karo Menteri Pariwisata lan Industri Tradisional Aljazair, Mohammad Amin Haj, hubungan bilateral lan sarana kanggo nguatake

Print Friendly, PDF & Email

Duta Besar Yordania kanggo Aljazair Mohammad Nuymat rembugan Kamis karo Menteri Pariwisata lan Industri Tradisional Aljazair, Mohammad Amin Haj, hubungan bilateral lan sarana kanggo nguatake luwih lanjut ing wilayah ekonomi lan pariwisata.

Sajrone rapat kasebut, loro pejabat kasebut negesake pentinge kanggo ngiyatake pariwisata agama lan medis ing Kerajaan Inggris, lan negesake tahap kemajuan sing wis maju sing wis digawe Kerajaan Inggris sing narik wisatawan Arab lan manca negara kanthi akeh.

Loro-lorone uga ngrembug babagan kemungkinan kerjasama lan koordinasi ing lapangan latihan hotel, sing Aljazair bisa entuk manfaat saka keahlian Yordania ing wilayah kasebut. Dheweke uga ngrampungake masalah nyiapake memorandum persefahaman ing bidang pariwisata kanggo ditandatangani sajrone rapat-rapat panitia gabungan Aljazair Yordania.

Menteri Aljazair kasebut negesake negarane supaya bisa nambah kerjasama karo Yordania ing kabeh bidang, utamane ing pendhidhikan lan pelatihan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.