Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Asosiasi aviation Warta Breaking Travel negara | wilayah Jerman News Lelungan Rel

Star Alliance ngidini sampeyan mabur sepur ing Jerman

star Alliance
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Mabur ing sepur bisa dadi kasunyatan ing Jerman. Star Alliance siyap nampani German Rail (DB) menyang aliansi 26 maskapai.

Sampeyan bakal enggal bisa mabur nganggo Railway Jerman Deutsche Bahn. Iki bakal dadi sing pertama kanggo aliansi maskapai ngundang transportasi darat kanggo gabung karo aliansi 26 maskapai.

adhedhasar Frankfurt star Alliance minangka aliansi maskapai global paling gedhe ing donya. United Airlines, Singapore Airlines, Thai, South African Airlines, Turkish Airlines, SAS, Lufthansa, Swiss, Austrian, ANA, Asiana, lan total 26 maskapai penerbangan utama nuduhake keuntungan, entuk poin, lan ngurmati kaluwihan status premium kanggo anggotane.

Minangka perusahaan pisanan ing njaba penerbangan Deutsche Bahn (DB), sepur nasional Jerman diundang kanggo gabung karo aliansi kasebut. Undhangan iki diwenehake marang DB minangka kemitraan antarmodal anyar.

Saiki, maskapai penerbangan, khususe klompok Lufthansa berjuang karo pembatalan lan telat. Apa ora numpak sepur tinimbang mabur?

Ing 2015, Jerman duwe jaringan sepur 33,331 kilometer, sing 19,983 kilometer listrik lan 18,201 kilometer minangka jalur ganda.

Lalu lintas sepur Jerman bakal mbukak kanggo wong sing lelungan saka sak ndonya - lan kanthi lengkap keuntungan Star Alliance.

Pangareping Star Alliance Jeffrey Goh nuduhake sawetara minggu kepungkur, yen nonaairline siyap gabung karo aliansi maskapai.

Rincian kerjasama iki samesthine bakal dirilis dening Michael Peterson saka DB, lan Harr Hohmeister, Lufthansa.

Apa sing bakal ditindakake sabanjure? Amtrac wis ngomong karo United Airlines babagan keuntungan bebarengan ing sistem ganjaran. Apa Greyhound, Cruise Lines, utawa mbok menawa Cableways, langit watesan.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

Share to...