Warta cepet

Kabeh babagan Summer Pass anyar kanggo turis ing Abu Dhabi

Kanthi rebound pariwisata global lan Timur Tengah sing nawakake pengalaman ing saindhenging taun, Abu Dhabi ngluncurake kampanye tujuan anyar sing menehi inspirasi kanggo lelungan kanggo ngunjungi ibukutha UAE nalika musim panas lan nemu nilai sing luar biasa ing antarane hotel lan atraksi utama ing donya kaya ora ana ing papan liya ing donya. Kampanye anyar iki ndadekake kabeh semangat para wisatawan ing ngarep lan tengah, nuduhake pengalaman Abu Dhabi sing unik lan ora bisa dilalekake sing nunggu pengunjung nalika musim panas.

Saka ketemu pahlawan super favorit ing Warner Bros. World Yas Island kanggo balapan Yas Marina Circuit kaya pembalap F1; nikmati es krim EMAS 23 karat, ngambang ing banyu sing adhem kaya ngombe utawa santai karo yoga sunrise ing ngisor kubah ikonik Louvre Abu Dhabi - Abu Dhabi janji bakal menehi musim panas sing paling apik 

Musim panas iki, Abu Dhabi duwe apa sing bisa dinikmati kabeh wong - kanthi kecepatan dhewe - kalebu:

  • MULIHKAN BADAN LAN NYAWA: Nalika srengéngé wungu, ngaso karo yoga ing lingkungan Louvre Abu Dhabi sing apik, utawa mlayu menyang retret pulo sepi pribadi lan terpencil ing Nurai, mung 15 menit numpak prau 
  • PENGALAMAN UMUR BUDAYA: Dolan maring Istana Kepresidenan Qasr Al-Watan, jelajahi sejarah sugih Qasr Al Hosn utawa nikmati lintang magis ing hawa wengi sing sepi 
  • Yen sampeyan seneng banget, sampeyan kudu: Ora katon luwih saka roller coaster paling cepet ing donya ing Ferrari World Abu Dhabi; utawa duwe pengalaman sepisan seumur urip nglangi karo hiu macan ing Akuarium Nasional, akuarium paling gedhe ing Timur Tengah

Ngenalke ABU DHABI SUMMER PASS

Peluncuran kampanye kasebut minangka langkah pertama kanggo mbukak musim panas sing paling apik ing Abu Dhabi. nawakake New kalebu ing Abu Dhabi Summer Pass bakal mbalek metu karo promosi unbeatable tengen pengalaman, Camping budaya lan wisata hiburan kulawarga. Nawakake nilai sing nggumunake ing macem-macem kegiatan, pengunjung bakal diwenehi luwih akeh alasan kanggo buku nalika njelajah sisih liyane menyang kutha.

Abu Dhabi Summer Pass bakal menehi lelungan akses menyang THREE taman tema anjog (Warner Bros. World Abu Dhabi, Ferrari World Abu Dhabi lan Yas Waterworld Abu Dhabi) ALL situs budaya kalebu Louvre Abu Dhabi, Istana Kepresidenan sing megah Qasr Al Watan, Qasr Al Hosn (bangunan paling tuwa ing Abu Dhabi) lan GRATIS transportasi liwat sistem bis Yas Express lan Abu Dhabi. Rincian khusus bakal diumumake ing minggu-minggu sing bakal teka nalika pass diluncurake.

Kanggo nganyarke liburan sampeyan luwih akeh, rega ing hotel paling dhuwur ing saindhenging wilayah ing mangsa panas rata-rata 30% luwih murah tinimbang nalika musim dhuwur *. Kanthi saluran pipa diskon lan promosi hotel sing bakal diumumake ing wulan-wulan sing bakal teka, ora ana wektu sing luwih apik kanggo ngunjungi Abu Dhabi.  

HE Saleh Mohamed Saleh Al Geziry, Direktur Jenderal Pariwisata ing Dinas Kebudayaan & Pariwisata – Abu Dhabi ujare, "Lelungan global duwe mata ing Timur Tengah - mula saiki iki wektu sing paling pas kanggo nuduhake Abu Dhabi karo jagad iki, menehi cahya babagan pirang-pirang pengalaman unik lan macem-macem sing nunggu kanggo dijelajahi kanthi terjangkau ing lan sekitar UAE. modal.

"Musim panas iki, kita pengin wong lelungan ngalami Abu Dhabi sing dikenal lan ora dingerteni, nemokake permata sing didhelikake saka tujuan kita - kanthi kecepatan dhewe, apa sing nyenengake taman tema njero ruangan kelas dunia utawa balapan Sirkuit Yas Marina. , menyang ambane sugih budaya lan aktivitas sing njamin kulawarga kabèh inspirasi lan nglipur. Ibukutha UAE duwe apa-apa kanggo kabeh wong. Kita pengin nggawe kenangan sing larang regane luwih gampang diakses kanthi menehi tawaran sing kompetitif lan menarik ing saindhenging musim supaya lelungan bisa ngalami musim panas persis kaya sing bisa lan kudu dinikmati."  

Resmi diumumake ing Pasar Wisata Arab 2022, Abu Dhabi Summer Like You Mean It kampanye miyak pengalaman unmatched lelungan bisa seneng sak panas ing Abu Dhabi, kabeh ing prices terjangkau. Kanggo informasi luwih lengkap babagan acara lan atraksi ing Abu Dhabi, bukak https://visitabudabi.ae

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar