AlUla lan Riyadh Air Target Luwih saka 100 Destinasi ing taun 2030

gambar duweni saka SPA
gambar duweni saka SPA
ditulis dening Linda Hohnholz

AlUla mlebu kemitraan strategis karo Riyadh Air, maskapai kelas dunia anyar Arab Saudi sing wis ngumumake target ambisius kanggo mabur menyang luwih saka 100 tujuan ing taun 2030.

Ing perjanjian kemitraan, sing ditandatangani ing sela-sela Pasar Perjalanan Arab (ATM) ing Dubai, AlUla lan Riyadh Air sing diduweni Dana Investasi Umum bakal kerja sama ing macem-macem inisiatif kanggo ngunggahake profil AlUla lan operator anyar kanggo para wisatawan sing ngerti. saka sebrang Saudi Arabia lan sak ndonya. Pungkasane, kemitraan kasebut nduweni tujuan kanggo nambah volume wisata menyang AlUla saka pasar global utama.

"Dina iki menehi tandha wiwitan kemitraan anyar sing nyenengake kanggo AlUla lan Riyadh Air, sing wis nduwe pengaruh penting ing lanskap penerbangan global, sanajan status kasebut minangka maskapai sing relatif anyar," ujare Wakil Presiden Komisi Royal kanggo AlUla (RCU). manajemen tujuan lan marketing Rami AlMoallim. "Kanthi makarya bebarengan, kita bisa nggunakake kasenengan global sing saya tambah akeh babagan AlUla minangka tujuan warisan butik mewah utama Kerajaan lan uga menehi kontribusi sing signifikan kanggo lanskap pariwisata Kerajaan sing luwih jembar."

Wakil presiden senior pemasaran lan komunikasi Riyadh Air Osamah Alnuaiser ngandika:

"Minangka tujuan wisata utama Saudi, AlUla wis nawakake pengalaman sing sugih lan unik kanggo pengunjung nalika terus nambah penawaran lan paket pariwisata. Ing Riyadh Air, kita ora mangu-mangu yen kita loro-lorone ngupayakake tujuan bareng kanggo nambah jumlah wisatawan menyang Kerajaan.

Kerjasama ing antarane loro-lorone bakal ndeleng pangiriman macem-macem inisiatif, kalebu pengalaman digital sing lancar lan immersive ing sawetara titik tutul. Kajaba iku, loro entitas bakal nuduhake lan nggunakake wawasan data kanggo ngasilake konten lan strategi produk sing apik kanggo kinerja kampanye sing optimal, supaya loro-lorone bisa ngenali tren lan pola prilaku kanggo ngasilake keputusan lan strategi sing didorong data.

Riyadh Air bubar ngrayakake ulang taun pisanane, sawise nandhatangani perjanjian lan kemitraan utama karo mitra global, amarga terus maju menyang penerbangan pertama ing pertengahan 2025. Maskapai iki wis nduweni peran penting kanggo menehi kontribusi kanggo diversifikasi ekonomi lan penciptaan lapangan kerja ing Arab Saudi, selaras karo tujuan Visi 2030, minangka katalis kanggo Strategi Transportasi lan Logistik Nasional Arab Saudi. Operator kasebut dijangkepi bakal menehi kontribusi kanggo pertumbuhan produk domestik bruto (PDB) non-minyak KSA kanthi $20 milyar nalika langsung lan ora langsung nggawe luwih saka 200,000 proyek anyar ing global lan lokal, ningkatake pariwisata Kerajaan ing proses kasebut.

About penulis

Linda Hohnholz

Editor ing pangareping kanggo eTurboNews adhedhasar ing eTN HQ.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...