Amandemen FAA sing mbebayani bakal ngrusak Keamanan Penerbangan

Amandemen FAA sing mbebayani bakal ngrusak Keamanan Penerbangan
Amandemen FAA sing mbebayani bakal ngrusak Keamanan Penerbangan
ditulis dening Harry Johnson

Merkley/Kennedy nyoba kanggo spike checkpoint ngenteni wektu, sampah dolar pembayar pajak lan nambah prevalensi identifikasi palsu.

Amandemen anyar sing diusulake dening Senator AS Jeff Merkley lan John Kennedy tujuane kanggo mungkasi nggunakake teknologi pencocokan rai otomatis dening Administrasi Keamanan Transportasi ing checkpoints bandara, teknologi opsional sing akeh didhukung dening wisatawan. Amandemen iki minangka bagéan saka RUU otorisasi ulang Federal Aviation Administration (FAA)..

Sajrone riko menyang Bandara Internasional Hartsfield-Jackson Atlanta (ATL), sing paling sibuk ing negara kasebut, kanthi ewu lelungan saben dina nggunakake sistem verifikasi identitas otomatis kanggo pengalaman keamanan sing luwih aman lan luwih cepet, Komisi Lelungan Seamless lan Aman, bebarengan karo wakil saka TSA, Delta Air Lines, lan Asosiasi Perjalanan AS, njelajah macem-macem advancements ing teknologi travel. Iki kalebu TSA PreCheck Touchless ID karo Delta, teknologi screening CAT-2, lan pengalaman identitas digital curb-to-gate Delta. Amandemen Merkley/Kennedy bertepatan karo kunjungan iki lan nyorot pentinge screening biometrik sing efisien lan aman, sing siap kanggo mbentuk masa depan lelungan.

Amandemen Merkley/Kennedy nduweni tujuan kanggo nglarang utawa mbatesi panggunaan teknologi biometrik kanthi signifikan dening TSA. Iki bakal nambah wektu tunggu ing garis screening keamanan lan nyuda efektifitas program pencocokan rai biometrik canggih, kayata mesin CAT-2 lan kemitraan Touchless ID TSA PreCheck karo Delta Air Lines lan United Airlines. Kajaba iku, akeh sumber daya sing didanai dening wajib pajak sing nandur modal ing pangembangan lan implementasi teknologi screening biometrik ing bandara bakal boroske. Anggota Komisi Travel Seamless lan Aman wis nandheske pentinge biometrik kanggo ngrampungake misi TSA.

Kevin McAleenan, mantan Penjabat Sekretaris Keamanan Tanah Air lan Komisioner Bea Cukai lan Perlindhungan Border AS nyatakake: "Biometrik penting kanggo misi TSA, nguatake komitmen kanggo keamanan lan pengalaman pelanggan. Kanthi nggunakake pangenalan rai lan teknologi biometrik liyane, TSA nambah keamanan ing pos papriksan, ningkatake pengalaman lelungan, lan ningkatake efisiensi, saengga luwih fokus sumber daya marang ancaman anyar lan sing muncul.

"Aku ngginakaken bagean pinunjul saka wektu ing Congress ing House Homeland Komite Keamanan fokus ing ngiyataken keamanan aviation ing bandara negoro," ngandika mantan House Homeland Komite Keamanan Ranking Anggota John Katko. "Sawijining bagean penting saka upaya kasebut yaiku nggunakake teknologi biometrik ing papan pemeriksaan keamanan. Bangsa kita wis nggawe investasi penting kanggo njamin penyaringan penumpang sing aman lan efisien nggunakake teknologi verifikasi identitas sing canggih. Kanggo ninggalake teknologi biometrik lan kemajuan sing wis ditindakake bakal nggawe bandara kurang aman. Aku banget nglawan proposal iki.

"Senator Merkley lan Kennedy kudu teka ing Hartsfield-Jackson ing Atlanta lan supaya TSA menehi tur. Dheweke kudu ndeleng - langsung - cara kerja sistem anyar TSA, lan kepiye tanggapane wong sing lelungan. Tandha Spoiler: Iku populer. Ora ana sing kepeksa nggunakake sistem anyar, nanging wong-wong padha dadi sukarelawan kanggo nggunakake, kaya wong-wong sing njaluk ndhaptar TSA PreCheck, "ujare Seth Stodder, mantan Asisten Sekretaris kanggo Borders, Imigrasi lan Kebijakan Perdagangan, Departemen AS. Keamanan Tanah Air.

Teknologi biometrik minangka masa depan screening lelungan udara lan disetujoni dening masyarakat sing lelungan. Nemtokake watesan sing akeh babagan teknologi pangenalan rai mung bakal ngrusak keamanan, mbuwang wektu lelungan, lan mbuwang mayuta-yuta dolar pembayar pajak sing diinvestasikan ing teknologi screening sing canggih. Kongres resiko nesu mayuta-yuta wong lelungan yen milih kanggo ngalangi inovasi, tundha proses lelungan, lan kompromi keamanan.

Kunjungan menyang ATL dina Rebo dirawuhi dening Holly Canevari, Wakil Administrator TSA, Myung Kim, Kepala Staf Staf TSA, Steven Parker, Kepala Pejabat Inovasi TSA, Melissa Conley, Direktur Eksekutif Kapabilitas Manajemen lan Inovasi ing TSA, Alexa Lopez, Asisten Administrator kanggo Komunikasi Strategis lan Urusan Umum ing TSA, John Laughter, Wakil Presiden Eksekutif lan Kepala Operasi kanggo Delta Air Lines, Jason Hausner, Direktur Ngatur kanggo Fasilitasi Penumpang kanggo Delta Air Lines, Greg Forbes, Direktur Ngatur - Pengalaman Bandara kanggo Delta Air Lines, Ray Provencio, Penjabat Direktur Eksekutif Admissibility lan Program Penumpang ing CBP, Kevin McAleenan, co-chair of Commission on Seamless and Secure Travel bebarengan karo sawetara liyane anggota komisi kasebut, lan Geoff Freeman, Presiden lan CEO saka Asosiasi Perjalanan AS, bebarengan karo Tori Emerson Barnes, Wakil Presiden Eksekutif kanggo Urusan Umum lan Kebijakan.

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...