Kabar Kawat

Amerika golek nyopir medeni dina iki

ditulis dening editor

Dalan-dalan wis owah drastis nalika wiwitan pandemi, sanajan luwih sithik sopir ing dalan, kematian lalu lintas saya mundhak ing saindenging pandemik. Miturut Administrasi Keselamatan Lalu Lintas Nasional, sanajan mil sing didorong mudhun 11%, ana kenaikan 6.8% saka korban kecelakaan kendaraan bermotor ing taun 2020.

Masalah kasebut terus saya elek nalika wong bali menyang dalan kanthi tiwas mundhak 12% sajrone sangang wulan pisanan taun 2021. Sanajan nyuda jarak sing ditempuh, kacilakan bisa uga luwih parah - malah bisa nyebabake fatal - saka prilaku nyopir sing sembrono kaya nyepetake utawa ora nganggo sabuk pengaman.

Nalika kita mlebu Distracted Driving Awareness Month, panaliten anyar saka Nationwide nemokake para pembalap nindakake prilaku nyopir sing ora apik sanajan wedi yen wong liya nyopir kanthi mbebayani. Pembalap ujar manawa dalan saiki luwih mbebayani tinimbang sadurunge pandemi, kanthi setengah ujar manawa nyopir luwih stres.

Iku medeni metu ana!

Tumindak sembrono ing mburi setir kedadeyan ing endi wae lan para sopir nggatekake tumindak liar wong liya.

Dibandhingake karo 2020:

• 81% mikir pembalap luwih agresif

• 79% mikir driver drive luwih cepet

• 76% mikir pembalap luwih sembrono

Sing luwih medeni, luwih saka sapratelo pembalap (34%) percaya yen nyekeli telpon nalika nyopir bisa aman - apa iku kanggo nelpon, ngirim teks, utawa nggunakake navigasi. Perasaan iki luwih umum ing pembalap sing luwih enom:

• 39% saka Gen Z lan Millennials mikir iku aman kanggo nggunakake telpon nalika nyopir

• 35% saka Gen X mikir yen nggunakake telpon nalika nyopir aman

• 20% saka Boomers mikir iku aman kanggo nggunakake telpon nalika nyopir

"Setengah saka pembalap Nationwide nliti ngandika ing nem sasi pungkasan padha nyekeli ponsel kanggo ngomong, teks utawa nggunakake app nalika nyopir,"Sa Beth Riczko, presiden Nationwide P & C garis pribadi. "Akeh banget pembalap sing nindakake akeh tugas ing mburi setir, nggawe kabeh wong bebaya kanthi nggawe bebaya kanggo awake dhewe, penumpang, pejalan kaki, lan liya-liyane ing dalan - aku janji yen ora ana gunane."

'Aku dudu sopir sing ala, kabeh wong liya!'

Sanajan ana laporan babagan nambah bebaya, kabeh wong mikir yen pembalap liyane sing kudu disalahake lan dudu sing nyebabake masalah kasebut. 85% menehi rating sing apik banget utawa apik banget, nanging mung 29% menehi rating sing padha kanggo pembalap liyane ing dalan ing saubengé.

Pembalap kabeh generasi koyone nuduhake sentimen iki:

• Gen Z - 82% ngomong pembalap sing apik / 36% ngomong wong liya ing saubengé dadi pembalap sing apik

• Millennials - 86% ngomong pembalap sing apik / 38% ngomong wong liya ing saubengé dadi pembalap sing apik

• Gen X – 86% ngomong pembalap apik / 30% ngomong wong liya ing sakiwa tengene pembalap apik

• Boomers - 85% ngomong pembalap sing apik / 20% ngomong wong liya ing saubengé dadi pembalap sing apik

Umume kita ora bisa nyopir kaya sing dikarepake

Nalika wong mikir yen pembalap sing apik, sawetara prilaku sing dilapurake ing mburi setir bakal nuduhake yen ora. Sanajan rong pertiga pembalap (66%) ujar manawa nyekel ponsel kanggo ngobrol, ngirim teks utawa nggunakake aplikasi nalika nyopir mbebayani, setengah (51%) dilaporake nindakake iki sajrone nem wulan kepungkur, kanthi Millennials nindakake iki luwih saka kabeh. klompok umur liyane (67%).

Sajrone 12 sasi kepungkur:

• 54% pembalap kacarita nyopir 10+mph liwat watesan kacepetan

• 53% kacarita mangan nalika konco setir

• 23% ngandika padha krungu swara ing driver liyane

• 21% wis menehi patrap saru

• 17% mlayu tandha mandeg / cahya

"Langkah pisanan kanggo mbenerake prilaku nyopir sing ala yaiku ngerteni nalika sampeyan nindakake, lan cukup kaget, teknologi bisa mbantu," ujare Riczko. "Aplikasi seluler SmartRide Nationwide nyedhiyakake umpan balik khusus babagan gangguan telpon kanggo mbantu anggota kita nyuda nyopir ing dalan. Umpan balik app wis nyuda gangguan sing dicekel saben dina nganti meh 10 persen ing antarane sing nggunakake.

Sinau luwih lengkap babagan umpan balik gangguan telpon sing diwenehake karo SmartRide utawa guneman karo agen asuransi independen sampeyan.

Panyengkuyung nasional kanggo nglawan Distracted Driving

Nationwide nyengkuyung para anggota parlemen negara ing saindenging negara supaya nggawe undang-undang bebas tangan sing ngidini para pembalap mung nggunakake teknologi ponsel tanpa tangan nalika ngoperasikake kendaraan bermotor. Tujuane kanggo nyegah kacilakan sing disebabake dening pembalap sing diganggu dening piranti seluler. Nganti saiki, 24 negara wis ngetrapake hukum penegakan utama tanpa tangan kanthi undang-undang aktif sing ditundha ing 21 negara.

Metodologi Survey: Edelman Data & Intelligence nganakake survey online nasional kanggo 1,000 wong diwasa (umur 18+) konsumen sing duwe mobil AS atas jenenge Nationwide. Panliten kasebut ditindakake wiwit tanggal 4 Maret nganti 11 Maret 2022, lan duwe margin kesalahan sakabèhé ± 3% ing tingkat kapercayan 95%.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar