Antigua & Barbuda Barbados Warta Breaking Travel Caribbean negara | wilayah Curacao Tujuan Warta Pamrentah Grenada Health Industri Hospitality Hotel & Resor Investment Jamaika News wong Resorts Saint Lucia Trending

Alasan anyar Amerika kanggo lelungan menyang Jamaika: Adam lan Edmund seneng!

ditulis dening Juergen T Steinmetz

Loro pimpinan pariwisata Jamaika bisa ambegan ing akhir minggu iki lan bisa uga seneng nedha bengi Jamaika sing apik, ngerti ana lapisan perak ing masa depan pariwisata Jamaika lan Karibia. Iki disetujoni dening Amerika Serikat ing 4 April.

Ana uga kemitraan sing menang sing nggawe lelungan menyang Jamaika kaya ngunjungi kanca utawa sedulur kanggo kabeh wong.

CEO Eksekutif Sandals, Adam Stewart, lan Hon. Edmund Bartlett, Mentri Pariwisata kanggo Jamaika, loro dikenal kanggo duwe pendekatan out-of-the-box nalika nerangake industri travel lan pariwisata global. Wong loro kasebut kerja keras sajrone pandemi COVID, sanajan ngumumake dina ketahanan pariwisata global tanggal 17 Februari ing World Expo ing Dubai.

Pikiran nyerah kanggo nyegah pariwisata ora dadi pilihan sing adoh. Pariwisata kanggo Jamaika katon apik, lan uga pariwisata ing Karibia liyane.

Saiki Jamaika bisa nampani wong Amerika maneh kanthi tangan terbuka sawise Amerika Serikat ngedhunake Jamaika dadi sebutan Level 1 ing penasihat perjalanan COVID-19 paling anyar kanggo warga, tingkat paling murah kanggo risiko COVID-19 wiwit pandemi diwiwiti. Bartlett lan Stewart yakin manawa rebound pariwisata sing kuat bisa terus kedadeyan.

Adam Stewart, Ketua Eksekutif of Sandal Resorts Internasional, sing tuwuh ing resort Sandals sing diduweni kulawargane ujar: "Sawetara minggu kepungkur wis nggawa kabar apik menyang Karibia kanthi tujuan liyane ing wilayah kasebut kalebu St. Lucia, Jamaika, Barbados, Curaçao, Antigua, lan Grenada, kabeh ngilangi lelungan. watesan lan nggawe luwih gampang kanggo pengunjung bali. 

"Ing Sandal, ing ngendi kita wis nandur modal luwih saka US $ 45 yuta kanggo nggampangake protokol kesehatan lan ngetrapake kita Protokol Kebersihan Platinum sing mbangun kapercayan lan industri-leading Program Jaminan Liburan, kita ngrayakake iki lan makarya kanthi rapet karo mitra penasihat perjalanan kanggo nggawa pelanggan bali lan sing penting, karo pemasok lokal kanggo nyukupi permintaan sing tambah akeh. Pariwisata minangka jembatan kanggo kemungkinan akeh ing Karibia - sopir taksi, nelayan, petani, penghibur, lan tukang, lan aku seneng ndeleng kita kabeh ana ing dalan kanggo pulih.

Sandal ora kaya bisnis pariwisata liyane ing jagad iki kanthi cepet sajrone COVID, njaga visibilitas klompok resort mewah sing kalebu kabeh iki. Iklan sandal katon ing umume media AS, kalebu CNN, FOX, lan eTurboNews nalika meh ora ana wong liya sing percaya utawa ndhukung promosi pariwisata.

Ing Desember, Sandals ngumumake yen nindakake investasi luwih saka US $ 350 yuta ing Jamaika, karo liyane tindakake minangka ngembangaken lan nganyarke sawetara sifat.

Bartlett ngandika ing Desember: "Kita wis ndeteksi napsu kanggo pengalaman Jamaika, lan kita uga weruh kepinginan kanggo melu merek Jamaika."

Pendekatan positif lan produktif iki saiki alon-alon mbayar kanggo Sandal, lan uga kanggo Pariwisata Jamaika, lan liya-liyane.

Negara-negara sing diklasifikasikake dening Pusat Kontrol lan Pencegahan Penyakit (CDC) minangka Level 1 duwe kasus virus sing sithik. Gabung karo sawetara negara ing level 1 ing saindenging jagad, tingkat kasus Jamaika terus mudhun ing sawetara wulan kepungkur.

Miturut Hon. Edmund Bartlett, Menteri Pariwisata Jamaika, kanthi tujuan ing tingkat paling murah kanggo risiko COVID-19 wiwit pandemi wiwit, rebound pariwisata sing kuat bisa terus kedadeyan.

"Nasihat lelungan Level 1 minangka salah sawijining warta paling apik sing bisa diarepake industri pariwisata," ujare Menteri Bartlett. "Penetapan suda iki minangka bukti karya pamrentah lan masarakat Jamaika uga minangka insentif sing ngarep-arep supaya pemulihan pariwisata terus maju."

Menteri Bartlett nyathet manawa kedatangan pengunjung menyang Jamaika saya tambah akeh kanthi pangarep-arep pulih ing taun 2023.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar