aviation News USA

Amerijet International Airlines ngembang karo enem Boeing 757 anyar

ditulis dening Juergen T Steinmetz

Amerijet International Airlines ngumumake yen wis ngenalake enem kargo B757 menyang armada. Penambahan kasebut minangka bagéan saka strategi ekspansi lan modernisasi sing komprehensif sing diluncurake dening perusahaan ing taun 2020. Pengangkut barang B757-200(PCF) bakal nawakake pelanggan Amerijet versatility, jangkauan, lan kemampuan muatan sing cocog kanggo tujuan ing saindenging Karibia, Meksiko, Amerika Tengah. lan jaringan Eropa. Pesawat tambahan iki bakal nggawa armada sing dilakokno dening Amerijet menyang 20 kargo, kalebu enem model B767-200F lan wolung model B767-300F. 

Amerijet International Airlines, Inc. minangka maskapai kargo Amerika sing kantor pusat ing Miami, Amerika Serikat. Maskapai iki ngirim kargo udara kanthi armada Boeing 757 lan Boeing 767 saka hub utama ing Bandara Internasional Miami menyang 46 tujuan ing saindhenging Karibia, Meksiko, Amerika Tengah lan Kidul.

"Aku bangga banget karo karyawan sing kerja keras kanggo ngasilake proyek B757. Pesawat iki bakal dadi tambahan apik kanggo armada kita, menehi kita platform kanggo terus wutah nalika kita nyedhaki 50 taun layanan terus-terusan saka basis ngarep kita ing Miami, Florida, "ujare Tim Strauss, AmerijetDirektur Utama. 

AmerijetB757-200PCF didhukung dening mesin Rolls-Royce RB211 sing bisa operasi irit bahan bakar kanthi muatan maksimal ing iklim panas lan lembab lan landasan pacu sing luwih cendhek sing umum ing wilayah layanan Amerijet. Minangka bagéan saka ekspansi kasebut, perusahaan kasebut uga ngumumake rencana kanggo terus nambah kru penerbangan, pangopènan, lan personel teknis.

"Introduksi kargo B757 minangka conto liyane saka investasi sing ditindakake Amerijet dadi operator pilihan ing saindhenging Karibia, Meksiko lan Amerika Tengah, "tambah Eric Wilson, Chief Commercial Officer.

Amerijet makaryakke armada dhewe darmabakti freighters saka hub utami ing Bandara Internasional Miami menyang tujuan ing saindhenging Karibia, Meksiko, Amerika Tengah, Amerika Kidul lan Eropa.

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

Share to...