Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Sindikasi

Pemain Utama Pasar Uji COVID-19 Amerika - Perlengkapan & Peralatan Medis Langit LLC., Sugentech, Inc., Aurora Instruments Ltd., PRIMA Lab SA

ditulis dening editor

Kanggo ngatasi masalah sing ana gandhengane karo COVID-19, penting kanggo diagnosa penyakit kasebut ing tahap awal infeksi. Miturut Organisasi Kesehatan Dunia (WHO), luwih saka 180 yuta kasus positif COVID-19 didiagnosa nganti Juni 2021. Tingkat kasus positif bisa dikontrol kanthi diagnosis lan perawatan dini.

Kit tes cepet antigen SARS-CoV-2 minangka jinis tes sing paling umum kanthi regane USD 2,903.0 Mn ing taun 2020. Ditampa kanthi akeh amarga gampang, gampang lan cepet ing proses diagnosis.

Panjaluk tes titik perawatan saya mundhak amarga kaluwihan kayata syarat wektu sing luwih murah, layanan ing omah, lan efektifitas biaya. Faktor kasebut bakal nambah panjaluk tes titik perawatan sajrone ramalan. Contone, ing 28 Juli 2020, Roche ngumumake peluncuran Tes Antibodi Rapid SARS-CoV-2 kanthi kolaborasi karo SD Biosensor Inc.

Kanthi diluncurake vaksin lan pangembangan program vaksinasi massal dening pamrentah, jumlah kasus COVID-19 samesthine bakal mudhun ing pungkasan taun 2021, nanging samesthine tes bakal terus sanajan kunci ing pirang-pirang negara bakal dicabut. Pemain utama fokus kanggo nguatake penggabungan lan akuisisi kanthi panemuan teknologi anyar.

Kanggo tetep ndhisiki pesaing sampeyan, njaluk conto - https://www.futuremarketinsights.com/reports/sample/rep-gb-13636

americas covid 19 nguji karakteristik lan atribut pasar kanthi relevansi regional

Takeaways Key saka COVID-19 Testing Services Market Study

  • Kit tes cepet antigen SARS-CoV-2 samesthine luwih saka 67% pangsa pasar uji coba COVID-19 ing Amerika ing taun 2031, amarga efektifitas diagnostik sing luwih dhuwur.
  • Apotek rumah sakit nyumbang luwih saka 32% pangsa pasar ing taun 2021. Panyebaran pasien sing akeh kanggo perawatan lan dhukungan perawatan intensif wis nyebabake wutah.
  • Kanada bakal nggambarake wutah sing relatif stabil kanthi CAGR 4.8%, didorong dening sistem perawatan kesehatan sing didanai pemerintah.
  • AS bakal nggambarake wutah kanthi cepet ing CAGR udakara 5.7% nganti 2021-2031. AS nduwe timbal amarga, biaya kesehatan sing dhuwur, lan anane pemain utama.
  • Brazil minangka negara utama ing Amerika Latin, kira-kira udakara 54% saka pangsa regional ing taun 2021, didhukung kanthi akses sing luwih gampang menyang teknologi sing dibutuhake.

"Pergeseran fokus saka tes menyang vaksinasi samesthine bakal ngalangi wutah pasar ing mangsa ngarep. Nanging, fokus ing tes kanggo lelungan internasional, tes sing kerep kanggo staf medis lan tes kanggo pasien sing nandhang gejala kaya flu samesthine bakal terus nulungi pertumbuhan pasar. ngandika analis Future Market Insight.

Pengin luwih Wawasan?

Future Market Insights nggawa laporan riset lengkap babagan ramalan pertumbuhan pendapatan ing tingkat global, regional, lan negara lan menehi analisa tren industri paling anyar ing saben sub-segmen wiwit taun 2016 nganti 2031. Pasar uji coba COVID-19 global dipérang dadi segmen. kanthi rinci kanggo nutupi saben aspek pasar lan menehi pendekatan intelijen pasar lengkap kanggo maca. Panaliten kasebut menehi katrangan babagan pasar perawatan tes COVID-19 adhedhasar jinis tes kanthi rinci, nyakup saben aspek pasar kayata jinis Tes, jinis conto, saluran distribusi ing Amerika Utara lan wilayah Amerika Latin.

Pasar tes COVID-19 Amerika miturut KategoriTipe Tes:

  • Kit Uji Cepat Antibodi SARS-CoV-2 IgM/IgG
  • Kit Uji Cepat Antigen SARS-CoV-2
  • Multiplex Real-Time RT-PCR Assay Kits

Entuk Laporan sing Digawe Selaras kanggo Cocog karo Kebutuhan Sampeyan, Takon saka Pakar Riset Pasar - https://www.futuremarketinsights.com/ask-question/rep-gb-13636

Jinis Sampel:

  • Sang
  • Swab Nasopharyngeal

Saluran Distribusi:

  • Farmasi Rumah Sakit
  • Laboratorium Diagnostik
  • Apotek Eceran
  • Toko Obat
  • Saluran Penjualan Online

Wilayah:

  • Amerika Utara
  • Amerika Latin

Link sumber

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...