ANA Nganyarke Wi-Fi In-Flight Kelas Bisnis Internasional

ANA Nganyarke Wi-Fi In-Flight Kelas Bisnis Internasional
ANA Nganyarke Wi-Fi In-Flight Kelas Bisnis Internasional
ditulis dening Harry Johnson

ANA Wi-Fi Serviceblank ing penerbangan internasional diwiwiti ing 2014, ngidini penumpang ngakses internet, e-mail, lan platform media sosial.

Wiwit musim panas iki, Nippon Airways (ANA), maskapai paling gedhe ing Jepang lan operator 5-Star, bakal nyedhiyakake penumpang Kelas Bisnis ing penerbangan internasional kanthi Layanan Wi-Fi ANA gratis. Salajengipun, ing pungkasan Maret 2025, Layanan Wi-Fi ANA uga bakal menehi hak istimewa marang penumpang Kelas Ekonomi lan Kelas Ekonomi Premium kanggo ngirim teks gratis ing penerbangan internasional.

ANA Wi-Fi Serviceblank ing penerbangan internasional diwiwiti ing 2014, ngidini penumpang ngakses internet, e-mail, lan platform media sosial. Wiwit kuwi, tawaran wis ditambahi kanggo kalebu akses Wi-Fi gratis ing penerbangan domestik lan Wi-Fi gratis kanggo penumpang Kelas Pertama ing penerbangan internasional.

"ANA darmabakti kanggo terus nambah pengalaman pelanggan, lan tambahan Wi-Fi sing bakal digunakake kanggo tujuan pribadi utawa bisnis minangka tawaran paling anyar kanggo penumpang," ujare Tomoji Ishii, Wakil Presiden Eksekutif, Manajemen Pengalaman Pelanggan lan Perencanaan ANA. "Upaya terus-terusan kanggo nggedhekake layanan inflight yaiku nyedhiyakake pengalaman sing luwih nyenengake lan nyambung menyang para pelanggan."

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...