Kabar Kawat

Analisis data wiwit sinau babagan kanker kolorektal metastatik lanjut

ditulis dening editor

Isofol Medical AB dina iki ngumumake wiwitan analisis data multi-pusat, Global Phase III AGENT Study nyelidiki arfolitixorin ing kombinasi karo 5-FU, oxaliplatin lan bevacizumab ing kanker kolorektal metastatik (mCRC) lanjut. Kick-off saka proses maca-metu nderek diskusi karo US Food and Drug Administration (FDA) ing aturan censoring lan nomer acara PFS dibutuhake kanggo miwiti kumpul data lan analisis. Isofol bakal nemtokake jumlah acara PFS kanggo cut-off, sing banjur bakal dianggep dening FDA sajrone review NDA.

Tinjauan sing sregep babagan opsi kanggo SAP sing direvisi nyebabake pertimbangan anyar kanggo nganalisa data. Isofol saiki bakal ngirim analisis saka sinau adhedhasar 490 patients dipuntampi ing sinau (pasien Jepang sadurunge ing addendum ditambahake kanggo sinau utama) lan loro aturan censoring asli lan anyar bakal kalebu ing New Drug Application (NDA). Integritas AGEN Study tetep kuwat. Isofol fokus banget ing analisis lengkap lan ngarepake bakal njupuk rong - patang sasi saka wiwitan analisis sadurunge asil ndhuwur bisa dikomunikasikake.

Kanker kolorektal minangka panyebab kanker nomer telu ing donya lan penyebab kematian kanker nomer loro kanthi meh siji yuta tiwas ing taun 2020. Kemajuan anyar ing perawatan mCRC wis fokus ing terapi sing ditargetake kanggo populasi sing dipilih lan isih mbutuhake kombinasi karo basis 5-FU. regimen kemoterapi kanggo asil sing migunani sajrone perawatan. Iki tegese meh kabeh pasien mCRC baris pertama bakal nampa regimen sing ngemot folat minangka bagean saka perawatan standar. 

"Ana kebutuhan sing ora bisa ditemokake ing kanker kolorektal metastatik, nanging sawetara terapi sing diteliti kanggo entuk manfaat mayoritas pasien vs target tartamtu," ujare Ulf Jungnelius, CEO Isofol. "Ing Isofol, kita wis fokus tunggal kanggo ngenali modernisasi standar perawatan sing prasaja lan luwih efektif kanggo nyuda beban tumor lan nambah umur kanggo luwih akeh pasien." 

Kanggo 40 taun kepungkur, 5-FU wis diterbitake kanggo luwih saka 70 persen pasien karo mCRC ing kombinasi karo leucovorin / levoleucovorin lan cytostatics liyane. Senadyan kombinasi kasebut, mung bagean winates saka pasien sing layak kanggo reseksi bedhah (luwih dhuwur ing penyakit ati sing diwatesi), cara sing efektif kanggo entuk asil sing lestari. Lan mung 10 persen wong sing manggon karo mCRC bisa urip limang taun sawise diagnosa. Arfolitixorin minangka folat aktif pisanan lan mung langsung sing ndhukung 5-FU, nambah efek mateni tumor.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...