Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Dewan Pariwisata Afrika Asosiasi Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Warta Pamrentah Industri Hospitality News wong Pernyataan Pers tanggung jawab Pariwisata News Wire Plancongan Zimbabwe

Anggota Dewan anyar Otoritas Pariwisata Zimbabwe jenenge

Anggota Dewan anyar Otoritas Pariwisata Zimbabwe jenenge
Beatrice Tonhodzayi wis diangkat dadi Dewan Otoritas Pariwisata Zimbabwe
ditulis dening Harry Johnson

Grup APO ngumumake yen Manajer Akun Beatrice Tonhodzayi wis diangkat dadi Dewan Otoritas Pariwisata Zimbabwe (ZTA).

Beatrice diangkat dadi Dewan ZTA dening Menteri Lingkungan, Iklim, Pariwisata lan Industri Perhotelan Zimbabwe, Nqobizitha Mangaliso Ndlovu, amarga pengalaman lan kawruh babagan lanskap media Afrika.

Nalika terus kerja full-time ing APO Group, Beatrice bakal, minangka bagean saka perane, menehi arah lan tuntunan strategis kanggo tim eksekutif ZTA. Keahlian hubungan media dheweke bakal ngidini ZTA mbangun reputasi Zimbabwe minangka tujuan wisata, narik liputan internasional sing positif lan nyurung pertumbuhan ekonomi.   

Anggota Dewan ZTA liyane kalebu Precious Munzara, Dosen ing Universitas Negeri Midlands Zimbabwe, lan Ray Mawerera, pakar Pemasaran lan PR sing dadi mantan Presiden Institut Hubungan Masyarakat Zimbabwe.

ZTA tanggung jawab kanggo promosi pariwisata, perencanaan lan pangembangan, riset, lan implementasine standar lan layanan. Tujuan utama yaiku ningkatake pertumbuhan lan pangembangan pariwisata sing lestari ing Zimbabwe liwat riset pasar, pangembangan produk, promosi investasi lan pemasaran tujuan.

Beatrice ndadekke pengalaman ekstensif kanggo Papan, lan janjian dheweke nduduhake nilai hubungan media ing promosi pariwisata.

Beatrice ndarbeni gelar Master ing Administrasi Bisnis saka Universitas Negeri Midlands ing Zimbabwe lan Gelar Sarjana Seni ing Studi Media saka Universitas Terbuka Zimbabwe uga Diploma ing Hubungan Masyarakat lan Pemasaran.

Dheweke wis kerja ing media lan komunikasi sajrone pirang-pirang taun ing sawetara disiplin kalebu Jurnalisme Cetak lan Siaran, Hubungan Masyarakat, Komunikasi Perusahaan, Tanggung Jawab Sosial Perusahaan, Manajemen Hubungan Stakeholder uga advokasi HIV lan Gender.

Sajrone limang taun sadurunge gabung karo Grup APO, Beatrice dadi Kepala Humas lan Komunikasi Perusahaan kanggo Zimpapers Group, perusahaan media paling gedhe ing Zimbabwe.

Dheweke uga kerja akeh ing koran lan radio, wiwit dadi wartawan karo The Herald lan uga dadi Kepala Berita lan Urusan Saiki ing Star FM antarane 2012 lan 2016. Dheweke wis ngasilake lan nampilake acara radio babagan sawetara masalah kalebu Kesehatan lan Gender.

Beatrice uga wis kerja ing sektor LSM, nyedhiyakake program lan pelatihan HIV kanggo media ing Afrika kidul nalika karo Layanan Penyebaran Informasi HIV lan AIDS Afrika Kidul (SAfAIDS).

Ing taun kepungkur, Beatrice wis kerja ing sawetara akun Hubungan Masyarakat paling gedhe ing Grup APO, kalebu Liquid Intelligent Technologies, Rugby Africa, lan Paradigm Initiative, nyedhiyakake dhukungan khusus amarga organisasi sing misuwur lan macem-macem iki kepengin nggawe lan ngembangake operasi Pan-Afrika. 

Model APO Group kanggo Hubungan Masyarakat Afrika unik ing industri kasebut. Kaya Beatrice, kabeh Manajer Akun Grup APO beroperasi 'ing lapangan' ing negara asale, nyedhiyakake kawruh lan keahlian lokal, lan mbangun hubungan sing jero karo media lokal. Ing kasus Zimbabwe, iki nyebabake Beatrice dijaluk menehi saran ing tingkat pamrentahan paling dhuwur, sing nuduhake tingkat bakat sing kerja kanggo Grup APO ing saindenging Afrika.

"Ing taun kepungkur nggarap APO Group, aku seneng kesempatan kanggo mbangun hubungan sing luwih gedhe karo media Afrika - ing Zimbabwe lan ngluwihi," ujare Beatrice Tonhodzayi. "Aku bungah banget bisa nggawa sawetara pengalaman kasebut kanggo ndhukung pariwisata ing negaraku. Otoritas Pariwisata Zimbabwe nindakake pakaryan sing apik banget kanggo menehi merek Zimbabwe minangka tujuan wisata utama ing Afrika, lan apik banget dadi bagean saka misi kasebut.

"We are looking for a Papan dinamis, karo pesawat warna skills sing bisa bantuan kita paket tujuan wisata ayu iki disebut Zimbabwe ing cara sing bakal nyengkuyung wong - loro lokal lan manca - kanggo ngunjungi lan njelajah negara kita. Pengalaman media Pan-Afrika Beatrice sing apik banget bakal mbantu kita nggunakake macem-macem platform media, kalebu media digital, lan muga-muga ngidini Otoritas Pariwisata Zimbabwe nggayuh kabeh tujuan Hubungan Masyarakat, "ujare Nqobizitha Mangaliso Ndlovu, Menteri Lingkungan, Iklim, Pariwisata lan Pariwisata Zimbabwe. Industri Perhotelan. 

"Ing Grup APO, kita kabeh bangga banget yen Beatrice wis diakoni dening pamrentah negarane minangka pakar utama ing bidang dheweke," ujare Nicolas Pompigne-Mognard, Pendhiri lan Ketua Grup APO. "Dheweke seneng banget karo Zimbabwe, lan iki wis sumunar ing karya sing wis ditindakake kanggo APO Group. Janjian dheweke menyang Otoritas Pariwisata Zimbabwe nuduhake nilai pengalaman lan keahliane, lan aku yakin dheweke bakal sukses ing peran iki.



About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...