Anggota Dewan Internasional SKAL Anyar kanggo India Dijenengi

Anggota Dewan Internasional SKAL Anyar kanggo India Dijenengi
Anggota Dewan Internasional SKAL Anyar kanggo India Dijenengi
ditulis dening Harry Johnson

Tim anyar bakal nglayani kanggo istilah 2024 - 2026, nggawa pengalaman sing akeh lan komitmen bareng kanggo ngembangake industri pariwisata lan tujuan persaudaraan SKAL ing India.

SKAL International, organisasi profesional utama pimpinan pariwisata ing saindenging jagad, seneng ngumumake pemilihan anggota dewan anyar kanggo India. Tim sing dihormati iki bakal ngladeni kanggo istilah 2024 - 2026, nggawa pengalaman sing akeh lan komitmen bareng kanggo ngembangake industri pariwisata lan tujuan persaudaraan SKAL ing India.

Anggota dewan sing anyar dipilih yaiku:

Ketua: Sanjeev Mehra

Wakil Ketua 1: Venkat Reddy

Wakil Ketua 2: Krishna Gopalan

Sekretaris: Rohit Hangal

Bendahara : Monik Dharamshi

Direktur PR: Shalini Khanna Charles

Director Young SKAL: Raj Gopalan Iyer

Auditor Senior: M Varadaraj Prabhu

Auditor Junior: Dr. Sheri Kurian.

Presiden SKAL International India Sanjeev Mehra sing mentas kapilih, mratelakake antusiasme babagan tim anyar kasebut, nyatakake, "Aku bangga bisa mimpin klompok profesional sing misuwur. Pemilu iki nandhani bab anyar kanggo SKAL International India. Aku bungah bisa kerja bareng karo kanca-kanca dewan kanggo ndhukung anggota, ngembangake jaringan, lan advokasi kanggo kepentingan komunitas pariwisata.

AGM dianakaké ing GRT Grand Hotel. Direktur NSN Mohan Skal International ngatur Sumpah kanggo Dewan sing mentas kapilih banjur Skal Toast.

SKAL International India duwe 1200 anggota ing 17 bab lan tetep darmabakti kanggo misi nyawiji kabeh cabang industri lelungan lan pariwisata. Organisasi kasebut bakal terus menehi kesempatan jaringan, pangembangan profesional, lan inisiatif sing ndhukung pertumbuhan lan kelestarian sektor pariwisata.

Didegaké ing 1934, Skål Internasional minangka siji-sijine organisasi profesional sing promosi Pariwisata lan persahabatan global, nggabungake kabeh sektor industri Pariwisata. SKAL International minangka organisasi profesional pimpinan pariwisata ing saindenging jagad, promosi pariwisata lan persahabatan global. Iki minangka siji-sijine klompok internasional sing nggabungake kabeh cabang industri perjalanan lan pariwisata. Anggota, manajer lan eksekutif industri, ketemu ing tingkat lokal, nasional, regional, lan internasional kanggo ngrembug lan ngupayakake topik-topik sing dadi kapentingan umum. SKAL International minangka organisasi profesional pimpinan pariwisata ing saindenging jagad, promosi pariwisata lan persahabatan global. Iki minangka siji-sijine klompok internasional sing nggabungake kabeh cabang industri perjalanan lan pariwisata.

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...