Airport Warta Breaking Travel negara | wilayah Jerman News

Angka Lalu Lintas Fraport - Juni 2022: Nomer Penumpang Terus Mundhak

FRAPORT
gambar duweni saka Fraport
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Bandara Frankfurt nyathet wulan paling kuat wiwit wiwitan pandemi - Sajrone separo pisanan 2022, volume penumpang FRA mundhak luwih saka kaping telu dibandhingake taun kepungkur - Lalu lintas ing sawetara bandara Fraport Group ngluwihi tingkat pra-krisis

Lalu lintas penumpang ing Bandara Frankfurt (FRA) terus tren munggah ing Juni 2022. Kanthi udakara 5.0 yuta penumpang sing lelungan liwat hub penerbangan paling gedhe ing Jerman ing wulan laporan kasebut, FRA entuk paningkatan 181 persen saben taun - menehi rekor saben wulan anyar wiwit wiwitan pandemi.

Yen dibandhingake karo sadurunge krisis Juni 2019, lalu lintas penumpang FRA isih mudhun 24.1 persen ing wulan Juni 2022.

Sajrone periode Januari-Juni 2022, FRA nampani udakara 20.8 yuta penumpang, sing nambah 220.5 persen saben taun. Lalu lintas penumpang Frankfurt suda 38.1 persen ing nem wulan pisanan 2022, yen dibandhingake karo wektu sing padha sadurunge krisis 2019.

CEO Fraport, Dr Stefan Schulte, nyatakake: "Sajrone separo pisanan 2022, lalu lintas penumpang ing akeh bandara Group kita tansaya luwih cepet tinimbang sing diarepake sadurunge. We are pleased sing wong sing semangat kanggo lelungan maneh. Ing Frankfurt, jumlah penumpang mundhak luwih saka 135 persen ing wulan Juni dibandhingake Februari taun iki.

Iki nuduhake momentum sing kuat nyopir panjaluk lelungan udara. Nyuwun sewu amarga, sajrone wektu lalu lintas sing paling sibuk, penumpang ing Frankfurt saiki bisa ngalami wektu tunggu sing luwih dawa ing terminal, kalebu nalika njupuk bagasi.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Kita kerja keras karo kabeh mitra kanggo mesthekake, ing jangka menengah, kita bisa maneh nyedhiyakake standar kualitas sing dikarepake para penumpang.

Lalu lintas kargo ing Frankfurt terus alon ing wulan Juni 2022, mudhun 11.8 persen saben taun. Faktor utama ing mburi penurunan iki kalebu watesan ruang udara sing ana gandhengane karo perang ing Ukraina lan langkah-langkah anti-Covid sing ekstensif ing China.

Obahe pesawat munggah 79.3 persen saben taun dadi 35,883 lepas landas lan pendaratan ing wulan Juni 2022. Akumulasi bobot lepas landas maksimum (MTOW) ditambah 63.0 persen saben taun dadi luwih saka 2.2 yuta metrik ton.

Bandara ing portofolio internasional Fraport uga nerusake tren pertumbuhane. Ing wulan Juni 2022, kabeh bandara Grup ing saindenging jagad entuk asil lalu lintas - kanthi akeh rekaman wutah luwih saka 100 persen.

Bandara Ljubljana (LJU) Slovenia nampa 102,392 penumpang ing wulan laporan kasebut. Lalu lintas gabungan ing rong bandara Brasil Fortaleza (FOR) lan Porto Alegre (POA) mundhak 53.5 persen dadi 937,225 penumpang.

Bandara Lima (LIM) ing Peru ndhaptar udakara 1.5 yuta penumpang ing wulan Juni 2022, mundhak 81.1 persen saben taun. Ing 14 bandara regional Yunani Fraport, total lalu lintas mundhak luwih saka 4.6 yuta penumpang ing wulan laporan kasebut. Akibaté, angka lalu lintas gabungan kanggo bandara Yunani Fraport ngluwihi tingkat pra-krisis kanggo pisanan (munggah 3.4 persen dibandhingake Juni 2019).

Ing Riviera Bulgaria, lalu lintas gabungan ing bandara Fraport Twin Star Burgas (BOJ) lan Varna (VAR) mundhak dadi 422,038 penumpang. Ing Bandara Antalya (AYT) ing pesisir Mediterania Turki, lalu lintas nganti meh 3.9 yuta penumpang ing wulan laporan kasebut.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...